fbq
Uutiset
27.03.2020 22:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Pernilla Böckerman
Fitness-kaunotar Pernilla Böckerman leipoo rahaa jättimäisellä somesuosiollaan: Tienaan parhaimmillaan 15 000 euroa kuukaudessa!
Uutiset
27.03.2020 22:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Pernilla Böckerman on noussut koko kansan tietoisuuteen, sillä rautainen atleetti tähdittää parhaillaan Fitnesspäiväkirjat-realitysarjan uusinta tuotantokautta. Nuori suomenruotsalainen on kuitenkin nauttinut jo pitkään jättisuosiota.

Hiljattain 20 vuotta täyttänyt tummaverikkö lukeutuu Suomen suosituimpiin some-vaikuttajiin. Instagramissa Pernilla päihittää monet julkkiskaunottaret lähes 200 000 seuraajallaan. YouTubessakin tilaajia löytyy häkellyttävät 146 000.

– Minusta on ehkä tullut tuttu kasvo telkkarissa, mutta on minut tunnistettu jo 15-vuotiaasta lähtien. Sillä saralla ei siis ole mitään uutta, iloinen Pernilla kuittaa Seiskalle.

Lue myös: Suomalaisella fitness-kaunottarella 200 000 Instagram-seuraajaa! Hurmaako 19-vuotias Pernilla tv-katsojat?!

Jättimäiset tulot

Valtaisa somesuosio heijastuu suoraan tilinauhaan. Rempseä Pernilla puhuu avoimesti suosionsa hedelmistä, joista pääsee nauttimaan.

– Tässä ammatissa ei ole mitään kiinteää kuukausipalkkaa tai pohjaliksaa, vaan tienestit vaihtelevat tosi paljon. Mutta tuhansista euroista joka tapauksessa puhutaan. Summat voivat heitellä kuukausitasolla tuhannesta jopa 15 000 euroon, Pernilla kertoo.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »