Katso kuvat!
Tenavatähdet

Entiset tenavatähdet samassa tv-ohjelmassa - katso kuvista kuinka he ovat muuttuneet!

22.05.2019 16:01

Konsta Hietanen, Antti L. J. Pääkkönen ja Johanna Virtanen nähdään Marco Bjurströmin juontamassa Hyvät katsojat -visailuohjelmassa syksyllä. Kolmikkoa yhdistää se, että he kaikki ovat kilpailleet Tenavatähti-kilpailussa 1990-luvulla.

Lue myös: Muistatko hänet!? Tangokuningatar Saana Sassalin veli oli koko kansan tuntema Tenavatähti – Matias Sassali soittaa nyt rumpuja siskonsa bändissä!

Antti L. J. Pääkkönen

Antti L. J. Pääkkönen, 38, voitti Tenavatähti-kilpailun vuonna 1992, ja hän on ollut mukana viihdebisneksessä siitä asti. Hänet tunnetaan etenkin ääninäyttelijän töistään, ja hän on dubannut kymmeniä animaatiosarjoja ja -elokuvia.

Hänen viimeisin dubbaustyönsä oli Asterix ja takajuoman salaisuus -animaatioelokuva, joka sai ensi-iltansa viime kuussa.

Antti Pääkkönen
Antti Pääkkönen

 

Johanna Virtanen

Johanna Virtanen, 38, kilpaili Tenavatähdessä samana vuonna Antti L. J. Pääkkösen kanssa. Johanna ei sijoittunut kärkikahinoihin, mutta siitä huolimatta hän nautti kansansuosiosta.

Hän julkaisi Rakkauden pallomeri -albumin Tenavatähti-taipaleensa jälkeen. 90-luvun loppupuolella Johanna oli mukana Veenus-nimisessä tyttöbändissä, mutta yhtye hajosi pian vuosituhannen vaihteessa.

2000-luvulla Johanna näytteli muun muassa Hesburgerin mainoksessa.

Johanna Virtanen
Johanna Virtanen

 

Konsta Hietanen

Konsta Hietanen, 34, voitti Tenavatähden vuonna 1994. Kilpailun jälkeen hän julkaisi Kone-nimisen albumin ja esiintyi lukuisissa viihdesarjoissa. Vuonna 1998 Konsta näytteli pääosaa Poika ja ilves -elokuvassa.

Pian Tenavatähti-voittonsa jälkeen Konsta keskittyi jalkapalloon. Hän pelasi juniorina FC Kuusysissä ja voitti A-nuorten SM-kultaa vuonna 2003.
Konsta pelasi pisimpään FC Lahden riveissä, yhteensä kuusi kautta. Kausi 2008 oli hänen läpimurtonsa, ja tuolloin FC Lahti saavutti historiansa ensimmäisen mitalisijan Veikkausliigan kolmantena. Tuolloin joukkueen kannattajat valitsivat Konstan vuoden pelaajaksi. Hän lopetti uransa kauden 2013 jälkeen.

Konsta Hietanen
Konsta Hietanen


 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: MTV, Seiskan arkisto, Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!