miskamh

Fani lähestyi Selviytyjät-tähteä baarin vessassa – kirjaimellisesti housut nilkoissa pisuaarilla: ”Mielenkiintoinen kohtaaminen”

03.09.2018 17:02

Suomalaistubettaja Miska Haakana tunnetaan paremmin taiteilijanimellään MiskaMH. Nuoren miehen haastevideot, avautumiset sekä hilpeät cover-versiot suosituista hittibiiseistä ovat keränneet pelkästään YouTubessa älyttömät 45,7 miljoonaa katselukertaa. 

Suosio tuo mukanaan myös faneja, joista osa uskaltautuu juttusille idolinsa kanssa. 

- En oikein voi mennä mihinkään ilman, että porukka tunnistaa ja tulee vetämään hihasta. Se ei minua haittaa, koska pidän ihmisistä. Jos joku on tullut puhumaan ja tai halunnut ottaa kuvan, niin en ole koskaan kieltäytynyt. Jos olen aivan itsekseni kävelemässä vaikka nappikuulokkeet korvilla ja joku asia vähän ärsyttää, niin silloin saatan toivoa, ettei kukaan tulisi juttelemaan, mutta jos tulee, niin en silloinkaan laita pahakseni.

miksa haakana

Erikoisin paikka missä sinua on lähestytty?

- Mulla tulee aina sama mieleen. Baarin vessa. Olin siellä ihan rauhassa yksin, kun viereeni siihen pisuaarille tulee toinen ihminen, joka katsoo minua ja sanoo: "Miska, mitä äijä?”. Olin silleen, että ööh… ”Ei mitään, kivan paikan valitsit ja moro”. Lähdin vain menemään. Se oli vähän mielenkiintoinen kohtaaminen, Miska kertoo ja pohtii, ettei baarin vessa ole välttämättä se paikka, jossa ihmisiä kannattaa lähestyä. 

Lue lisää: YouTube-tähti MiskaMH lähti Selviytyjiin "pakonomainen" laihtuminen mielessä: "Olen sellainen, että syön kaksi viikkoa salaattia ja sitten pizzaa!"

Pian Miska tavoittaa uuden fanikunnan, kun mies nähdään ensi keväänä televisiossa starttaavan Selviytyjät Suomi -seikkailukisan toisella tuotantokaudella. 
 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: jari karjalainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!