miskaMH

YouTube-tähti MiskaMH lähti Selviytyjiin "pakonomainen" laihtuminen mielessä: "Olen sellainen, että syön kaksi viikkoa salaattia ja sitten pizzaa!"

17.08.2018 15:37

Helsingin Messukeskuksen edusta täyttyi perjantaina jo puolen päivän aikaan innokkaista tubettaja-faneista, sillä seuraavan kahden päivän aika hallit pursuavat Suomen suosituimpia YouTube-tähtiä.

Myös Seiska on mukana menossa. K18-kortteli By Seiskassa voi seurata esimerkiksi live-haastatteluita, jotka starttasivat heti ovien avauduttua kello 14. Ensimmäisenä vieraana nähtiin MiskaMH, jonka kontolla on myös Tubeconin juontamistehtävät. 

KATSO: LIVE: Tubeconissa tärähtää - haastattelussa Suomen kuumimmat YouTube-tähdet! Tsekkaa tästä Seiskan suorat Tubecon-lähetykset! 

MiskaMH nähdään ensi vuoden alussa Nelosella, kun Selviytyjät Suomi -kilpailun toinen tuotantokausi näkee vihdoinkin päivänvalon. 

- Ehkä rankin homma jonka olen koskaan tehnyt, sinänsä… Mulle tulee hiki, kun syön tai nousen sohvalta, joten se ei sinänsä hirveesti vaadi, että joku asia on mulle rankkaa. Oli kyllä siisti kokemus, Miska nauraa. 

"Pakonomainen laihtuminen"

Selviytyjät Suomi -kisan ensimmäisellä tuotantokaudella kilpailijat laihtuivat useita kiloja. Miska ei suostu paljastamaan, kuinka paljon hänen painonsa on pudonnut, mutta muutosta oli kuitenkin tapahtunut Suomeen palatessa. 

- Lähdin sinne siinä mielessä, että tulee täydellinen tsäänssi laihduttaa. Olen sellainen, että syön kaksi viikkoa salaattia ja kaksi viikkoa pizzaa, jonka jälkeen se on plus miinus nolla. Olihan tuo Selviytyjät siinä mielessä tietynlainen pakonomainen laihdutuskuuri, Miska sanoi.

Millaisia ovat Miskan fanikohtaamiset? Katso video!

 

Teksti: Mariama Bah
Kuvat: Jari Karjalainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!