Ex-vaimonsa pahoinpitelystä tuomitulla Eppu Normaalin Pantse Syrjällä uusi rakas – saapuivat käsi kädessä oikeudenkäyntiin!

Uutiset | 02.11.2018 16:16

Pirkanmaan käräjäoikeudessa käsiteltiin äskettäin Eppu Normaalin kitaristi-säveltäjä Mikko "Pantse" Syrjän, 61, ja teatterinjohtaja Kirsi-Kaisa Sinisalon, 48, avioliiton (1995–2017) aikaisia tapahtumia.

Pantsea syytettiin kolmesta pahoinpitelystä. Syytteistä kaksi meni läpi, ja Pantse sai 60 päivää ehdollista vankeutta. Hän hakee tuomioon muutosta hovioikeudessa.

Lue myös: Eppu Normaalin Pantse Syrjälle 60 päivää ehdollista vankeutta ex-vaimon pahoinpitelystä!

Erohakemuksia

Pantse Syrjä haki vaimostaan yksin avioeroa 2015. Hän kuitenkin perui hakemuksen. Pantse kertoi oikeudessa, että hänen eroaikeensa eivät olleet Kirsi-Kaisalle mieluisia, ja siitä syystä ex-vaimo nosti jutun pahoinpitelyistä. Pantsen mukaan mitään pahoinpitelyjä ei tapahtunut.

Vuonna 2017 Kirsi-Kaisa haki itse eroa tammikuussa 2017, ja ero nuijittiin pöytään oikeudessa saman vuoden syyskuussa.

Pantsen pahoinpitelykäräjillä nähtiin Eppu Normaali koko vahvuudessaan.
Pantsen pahoinpitelykäräjillä nähtiin Eppu Normaali koko vahvuudessaan.

 

Lue myös: Eppu Normaalin Mikko "Pantse" Syrjän oikeudenkäynnissä karmiva yksityiskohta - joulurauha päättyi rajuun pahoinpitelyyn!

Yhdessä käräjillä

Seiskan tietojen mukaan Pantse ei jäänyt eron jälkeen lehdelle soittelemaan. Käräjäoikeuteen hän asteli käsi kädessä uuden kumppaninsa kanssa.

Uusi rakas on tehnyt pitkän uran median ja musiikkibisneksen parissa. Hän on työskennellyt muun muassa toimittajana ja toimituspäällikkönä. Tällä hetkellä hän työskentelee keikkamyyjänä.

Pahoinpitelykäräjien alkamista pariskunta odotteli samalla penkkirivillä istuen ja vilkkaasti keskustellen. Heidän välissään istui Pantsen äiti, rakastettu runoilija ja akateemikko Kirsi Kunnas, 93.

Teksti:Sami Hernesaho
Kuvat:Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!