Eppu Normaalin Mikko "Pantse" Syrjän oikeudenkäynnissä karmiva yksityiskohta - joulurauha päättyi rajuun pahoinpitelyyn!

Uutiset | 20.09.2018 11:30

Pirkanmaan käräjäoikeudessa aloitettiin tänään torstaina (20.9.) Eppu Normaali -yhtyeen kitaristin MikkoPantseSyrjän oikeudenkäynti, jossa häntä syytetään kolmesta pahoinpitelystä.

Lue lisää: Eppu Normaalin Mikko "Pantse" Syrjäselle rajut pahoinpitelysyytteet - uhkasi vaimoaan myös tappamisella!

Haastehakemuksen mukaan toinen pahoinpitelyistä tapahtui jouluna 2016. Teonkuvauksen perusteella Mikko teki ex-vaimolleen Kirsi-Kaisa Sinisalolle ruumiillista väkivaltaa tapaninpäivän yönä (26.-27.12.). Hän puristi ja ravisteli Sinisaloa vartalosta, väänteli tätä käsistä ja jaloista, löi tätä pään alueelle ja painoi käsillään vatsan sekä rinnan päältä siten, että Sinisalon oli vaikea hengittää. 

Haastehakemuksessa kerrotaan, että samana yönä Syrjä olisi sanallisesti uhkaillut vaimoaan sanomalla, että pystyy tappamaan tämän niin, ettei siitä jää jälkiä. Fyysisestä pahoinpitelystä aiheutui Sinisalolle kipua, lievä aivotärähdys, turvotusta sormeen ja murtuma oikean käden ranteeseen.  

Riidattomina seikkoina mainitaan se, että Syrjä on ollut tapahtuma-aikana tapahtumapaikalla. Kirjalliset todisteet kertovat puolestaan Sinisalon kahdesta lääkärikäynnistä.

Iltalehden mukaan Syrjä on kiistänyt syyllisyytensä. 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!