Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Juno

Ex-vaimo Janna on todellakin raskaana mutta onko Juno tulossa jälleen isäksi? Katso mystinen päivitys ja kuvat räppärin suuren uusperheen talosta!

Laulajakaunotar Janna Hurmerinta ja räppäri Juno (Jon Korhonen) sanoivat toisilleen tahdon kesällä 2015. Vain puoli vuotta myöhemmin liitto oli säpäleinä. Paljon on vettä Vantaassa virrannut, ja pitkään tavoiteltuimpiin sinkkunaisiin lukeutunut Janna on löytänyt rakkauden. Nyt hän odottaa esikoistaan. Viimeisin odotusonnen täyteinen kuvapäivitys on sunnuntailta 16.6. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌸☀️

A post shared by Janna (@janna) on

Junon Milla raskaana

Ex-mies Juno pitää puolestaan yhtä Milla-rakkaansa kanssa.

Maanantain yllätyspaukkuna Juno julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jonka perusteella he ovat pieniin päin. Kuvassa on raskausvatsa ja kommenttikentässä lukuisia onnitteluja, joten mitä muutakaan se voisi tietää paitsi iloista perhetapahtumaa!

Juhon ja Millan uusperhe on jo ennestään varsin suuri. Sekä Junolla että Millalla on molemmilla kaksi lasta aiemmista liitoistaan. Yhdessä he ovat saaneet yhden mukulan ja toinen on siis tuloillaan! 

Tsekkaa mutsi ilman käsiä 4/4 +2 = 6 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tsekkaa mutsi ilman käsiä 4/4 +2 = 6 #oho

A post shared by JUNO / YoungSimmons (@junogbr) on

Paparazzi iski

Perhe asustelee idyllisessä Sipoossa. Seiskan paparazzi kävi tarkastamassa kulmakunnan viime kevättalvella. Naapurusto tarjoaa suojaisan ja rauhallisen ympäristön lapsille.

Perheen rintamamiestalo sijaitsee Sipoossa kuusiaidan suojaamalla tontilla. Siellä on perheen viidellä lapsella tilaa temmeltää.
Perheen rintamamiestalo sijaitsee Sipoossa kuusiaidan suojaamalla tontilla. Siellä on perheen viidellä lapsella tilaa temmeltää.

Naapurustossa on todellisia luksustaloja, mutta Junon ja Millan talo on jo parhaat päivänsä nähnyt. Asuinpinta-alaa siinä on noin 200 neliöä, ja pihalta löytyy erillinen talousrakennus.

Junon asuntovaunu löytyi rintamamiestalon pihalta.
Junon asuntovaunu löytyi rintamamiestalon pihalta.

Lue myös: Kokaiinia ja suuseksiä! Räppäri Junon kuvankaunis Milla-rakas nähdään kohutulla Huumemusiikkii-videolla – katso!

Taloa suojaavan korkean kuusiaidan sisäpuolella on tilaa temmeltää, sillä tontilla on kokoa lähes 2 000 neliöä. Tontilla kasvaa luumu- ja omenapuita, ja kesäksi lapsille voi laittaa trampoliinin ja kahluualtaan.

Lue myös: Melkoinen kärry! Räppäri Juno hankki vanhan liiton Mersun – kuva!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!