fbq
Uutiset
08.10.2018 09:28
Teksti: Sami sInokki|Kuvat: Seiskan toimitus ja Timo Korhonen
Kaisa Liski
Kaisa Liski saapui oikeudenkäyntiin viime tingassa: ex-työnantaja vaatii lähes 900 000 euron korvauksia – kuvat!
Uutiset
08.10.2018 09:28
Teksti: Sami sInokki|Kuvat: Seiskan toimitus ja Timo Korhonen

Kohukiinteistönvälittäjä Kaisa Liski asteli tänään maanantaina (8.10) Hyvinkään käräjäoikeuteen riitelemään ex-työnantajansa Uudenmaan Viva Oy:n kanssa. Ex-työnantaja vaatii Kaisalta lähes 900 000 euron korvauksia. Kaisa saapui oikeudenkäyntiin aivan viime minuuteilla hyväntuulisesti hymyillen. Tuomari kielsi valokuvaamisen käräjäsalissa.

KAisa liski

Osapuolet ovat riidelleet siitä asti, kun Kaisa lähti Vivasta ovet paukkuen vuonna 2016 ja perusti oman Kaisa Liski LKV:n. Vivan mukaan yritys lainasi Kaisalla 170 000 euroa, jota ei ole maksettu takaisin. Lisäksi Viva syyttää Kaisaa muun muassa työsopimuksen rikkomisesta kilpailukiellon osalta, rekrytointikiellon rikkomisesta, salassapitovelvollisuuden rikkomisesta, sekä siitä, ettei hän noudattanut irtisanomisaikaista työaikaa.

kaisa liski

Vivan mukaan yritys maksoi Kaisan Kiinteistökuningatar-brändin luomisen ja tv-ohjelmat. Sen jälkeen, kun Kaisa oli lähtenyt Vivasta, yritys palkkasi jopa yksityisetsivän selvittämään Kaisan lähtöön liittyviä sotkuja. Oikeudessa Viva vaatii Kaisalta muun muassa 30 000 euroa yksityisetsivään menneistä kuluista.

kaisa liski
 
Tilaa Seiskan uutiskirje! »