fbqEx on the Beach -kaunotar Johanna löytyi Tinderistä! Keskittyy parisuhteiden sijasta uraansa - kiistää jyrkästi ilkeät Jodel-huhut! | Seiska
Katso kuvat!
Johanna Tiri

Ex on the Beach -kaunotar Johanna löytyi Tinderistä! Keskittyy parisuhteiden sijasta uraansa - kiistää jyrkästi ilkeät Jodel-huhut!

Uutiset | 14.08.2020 10:24

Suomalaisista tosi-tv-ohjelmista tunnetuksi tullut Johanna Tiri ei löytänyt rakkautta Love Island Suomesta vuonna 2018 tai Karibialla kuvatusta Ex on the Beach -ohjelmasta alkuvuodesta 2020. Nyt näyttäisi siltä, että räväkkä kaunotar etsii lempeä deittailusovellus Tinderistä. 

Seiskan tavoittama Johanna kuitenkin paljastaa, että keskittyy tällä hetkellä enemmän uraansa yrittäjänä. Työ onkin pitänyt kaunottaren kiireisenä, kun hän tekee useille firmoille töitä myyntiassistenttina freelancer-pohjalta. 

- Mukava päästä takaisin töihin loman jälkeen, Johanna toteaa. 

Iloisen oloinen Johanna ehti lomastaan huolimatta käydä kesän aikana Luokkakokous 3 -elokuvan kuvauksissakin. Kaunotar kertoi Seiskalle roolinsa Renny Harlinin ohjaamassa leffassa olevan hyvin pieni. 

- Tuli siellä tanssittua sellaisessa polttarikohtauksessa, Johanna naurahtaa.

Lue myös: Huh! Uhkean Puma Sweden sylitanssi kruunasi ökyeliitin salabileet Helsingissä - Ex on the beach -tähti vatkasi itselleen uudet silikonirinnat!

Tosi-tv-tähti

Villiltä vaikuttava Johanna muistelee avoimen rempseästi aikaansa suomalaisissa tosi-tv-ohjelmissa. Kaunotar arvostaa molempia kokemuksiaan Love Island Suomessa ja Ex on the Beach Suomessa. Hän myöntää silti, että nautti enemmän EOTB:n kuvauspaikasta.  

- Kyllä Karibian saari oli enemmän minun mieleeni. Siellä oli todella lämmin, Johanna kertoo. 

Hänen kokemansa mukaan Karibialla osa hauskuudesta johtui myös alkoholista. Viinalla läträäminen aiheutti toki enemmän draamaakin kuin Love Islandilla. 

EOTB-sarjan bilemeininki oli kaunottaresta hänelle sopivampi, koska hän ei etsi tällä hetkellä rakkautta.   

- Olen ollut nyt niin pitkään sinkkuna, että en pidä sellaisesta tylsästä meiningistä. 

Lue myös: Ex on the Beach Suomi: Saarelle saapuu miesmagneetti-Johanna: Naiset pitävät minua uhkana! Katso kuva!

Juhlinnasta nauttivasta Johannasta on tullut silti hieman harhaanjohtava kuva tosi-tv:ssä. Hän kertoo, ettei halua koskaan juoda itseään tiedottomaan tilaan. Johannalle sopii enemmän muutaman juoman nauttiminen kuin järjetön viinan vetäminen. 

- En ole edes käynyt yökerhoissa tai baareissa kesän aikana kertaakaan, Johanna tarkentaa. 

Kaunotar yllättyy toden teolla, kun kuulee hänestä pyörivän huumeidenkäyttöhuhuja Jodel-sovelluksessa. Hän ihmettelee, mistä moiset ovat voineet johtua. Johanna tunnustaa, että on nuorempana kokeillut kannabista ja sieniä, muttei ole koskaan koviin aineisiin koskenut. 

- Olen se viimeinen ihminen, joka on koukussa mihinkään aineisiin, Johanna julistaa.

Johannan voimakas näkemys päihteidenkäytöstä pohjautuu hänen vahvaan määrätietoisuuteensa ja urakeskeisyyteensä.

Työhönsä tällä hetkellä keskittyvä kaunotar ei ole silti rakkauden tavoittelua täysin hylännyt, vaikkei sen eteen aktiivisesti työtä teekään. Tinder-profiilinsa hän loi noin kaksi ja puoli vuotta sitten sinkkuelämänsä alussa. Johanna ei sanojensa mukaan sovellusta silti usein käytä. 

- Olen sen avulla käynyt vain muutaman kerran treffeillä.

Lue myös: Johannan lähtö Ex on the Beach Suomesta ei haittaa Nikoa: "Nyt ei ole ketään vieressä räksyttämässä!"

Kaunotar kertoo, että kävi ensimmäistä kertaa Tinder-treffeillä viime vuoden marraskuussa. Silloin hänen profiilinsa oli ollut sovelluksessa noin puolitoista vuotta. Johannan mielestä Tinderissä ei pääse tutustumaan kunnolla ihmisiin, eikä hän siksi halua sovellusta käyttää. 

- Enemmän tykkään, kun ihminen tulee vastaan normaalissa elämässä. Nämä sovellukset olen kokenut turhaksi, koska ulkonäön perusteella on vaikea sanoa, millainen ihminen oikeasti on, Johanna selventää. 

Profiiliaan hän ei kuitenkaan Tinderistä poistaa, sillä hänen tuttavansa ovat sovelluksen avulla löytäneet rakkauden.  

- Sisko löysi sieltä miehensä ja heillä on nyt kaksi lasta. Siksi se profiili voi siellä olla, että ehkä pienellä mahdollisuudella voi jotain löytyä, Johanna naurahtaa. 

Unelmien mies

Määrätietoinen nainen kuvaileekin unelmien kumppaniaan itsensä kaltaisena tekijäpersoonana. 

- Minuun iskee mies, jolla on enemmän munaa kuin minulla, Johanna toteaa. 

Lue myös: Kuva! Kuumat realitytähdet herättivät huomiota Helsingin terassilla - TIS-Karim, Sanel ja EOTB-Nori bongattiin Löylyssä: "monet tytöt vilkuili kolmikkoa!"

Hän korostaa kovasti, että miehen pitää olla erittäin määrätietoinen ja itsevarma. 

- Sen takia taidan olla sinkku, kun tämä minun itsevarmuuteni ja määrätietoisuuteni pelottaa. Me eletään vähän sellaisessa yhteiskunnassa, että mies on töissä ja nainen on kotona. Minä olen uranainen, niin mulla ei ole aikaa jäädä kotiin, Johanna kertoo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luova käsi halus olla kalkkilaivan kapteeni 😎🤚 ° ° Tän päivän mietintöjä #research Uskon horoskooppeihin siinä mielessä, että ne on aina kuvastanu mun luonnetta erittäin havainnollistavasti, mutta viime aikoina Härkä (4.5) ei oo jotenki enää natsannu. Näinki viime yönä taivaalla uudenmallisen tähtimerkin, josta iski pakottava tarve tutkia tähtikarttaa tarkemmin #google sta. Pienen selvitystyön jälkeen löysin uutisia siitä, että todellisuudessa jo vuonna 2011 #nasa ilmoitti, että eläinradan merkit olisi syytä laittaa uusiksi, koska ollaan havahduttu kolmannentoista horoskooppimerkin olemassaoloon maapallon akselimuutoksen seurauksena, joka näin ollen muuttaisi suurimman osan horoskoopin joksikin aivan muuksi kuin opetettu, omani Härästä (20.4-20.5) Oinaaksi (18.4-13.5) ° Lueskeltuani Oinaan luonteenkuvausta, suorastaan häkellyin analyysin paikkaansapitävyydestä, joka saiki mut miettimään, miten on mahdollista, että persoonallisuuteni on tahdonomaisesti, mutta varsin huomaamattani kehittynyt maanläheisestä härkäpäästä tulisieluiseksi sarvipääksi, ja yhtäkkiä merkkini onkin Oinas?!#13th #Ophiuchus #horoscope #astrology #evolution ° Horoskooppimerkit on ollut olemassa jo tuhansia vuosia, mutta länsimaissa esitetään vain 12 merkkiä jaoteltuna neljälle vuodenajalle (tai uskonnollisista syistä), kun todellisuudessa itse eläinradalla, mihin astrologikin perustuu, on 13 merkkiä. Koska Oinaan horoskooppi todellakin kuvastaa minua paremmin, en kiistä tämän väitteen olemassa oloa, vaan ihmettelen, mistä joku sai sen vallan päättää, että länsimaissa kierretään tämä muutos ja ihmiset jaotellaan edelleen vain kahteentoista merkkiin vedoten eri kalenterijärjestelmään? #facts ° Who makes these decisions? #idiootitympärilläni ° Puhuin aikaisemmassa postauksessa siitä, miten mielen hyvinvointi näkyy kehossa ja sama toisinpäin. Uskallan siis väittää, että sitä mitä olet sisältä, näkyy myös ulos. Jos syynäätään tota mun viimestä kuvaa vähän tarkemmin, voit nähdä nämä kaksi persoonallisuuteni ulottuvuutta kasvoiltani. Aseta kämmenesi peittämään puolet kasvoistani, katsoen vain toista puolta, verraten toiseen puoleen. Kumpi on Härkä, kumpi Oinas? #seethedifference #mindblow ° ° °

A post shared by @ johannakata on

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Johanna Tiri, Instagram.

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!