Ex-naapuri valitti Sofi Oksasen aggressiivisesta käytöksestä isännöitsijälle: ”Lapset pelkäsivät Sofia – hän uhkasi tulla hakkaamaan ovea keskellä yötä!”

Uutiset | 14.03.2018 08:51

Menestyskirjailija Sofi Oksasen ex-naapuri kertoi Seiskalle kirjailijan oudosta käytöksestä. Sofi asuu miehensä Juha Korhosen kanssa 90-neliöisessä kolmiossa lähellä Sörnäisten metroasemaa. Naapurin mukaan Sofi oli aggressiivinen, eikä hänen kanssaan voinut keskustella.

Lue myös: Sofi Oksanen haukkui lapsia norsuiksi - ex-naapuri paljastaa menestyskirjailijan hurjan käytöksen perhettään kohtaan!

Seiskan haastatteleman perheenäidin mukaan tilanne kärjistyi vuosien saatossa jopa siihen pisteeseen, että Sofi ja Juha laittoivat postiluukusta kortin, jossa lapsia haukuttiin norsuiksi.

Lue myös: Tällaisen julman herjauskortin Sofi Oksanen tiputti naapurinsa postiluukusta: ”Hyvää joulua norsulapsille” – katso kuva!

"Bilettivät itse öisin"

Perhe otti yhteyttä isännöitsijään, koska he kokivat Sofin palautteen aiheettomaksi. He toivat myös esiin huolensa kirjailijan aggressiivisesta käytöksestä. Perheen mielestä valitus oli kohtuutonta myös siksi, että Sofi ja Juha järjestivät itse juhlia, jotka jatkuivat meluisina pikkutunneille asti.

Naapurisopu oli koetuksella tässä kerrostalossa Helsingin Sörnäisissä. Sofi ja Juha asuvat talossa edelleen.
Naapurisopu oli koetuksella tässä kerrostalossa Helsingin Sörnäisissä. Sofi ja Juha asuvat talossa edelleen.

Lapset muistavat yhä

Perhe muutti talosta pois vuonna 2013. Lapset olivat alkaneet pelätä Sofia.

– Kerran Sofi karjui lasten kuullen rapussa, että hän tulee yöllä hakkaamaan oveamme, jos töminä ei lopu. Lapset muistelevat vieläkin Sofia, kun he katsovat televisiosta lastenohjelmaa, jossa seikkailee vihainen noita-akka, ulkomaille muuttanut perheenäiti nauraa.

Lue myös: Sofi Oksasen kärsivällisyys ei pettänyt Helsinki-Vantaalla: ”Pisti vielä tupakaksikin” – kuva!

Sofi Oksanen ja Juha Korhonen avioituivat vuonna 2011. Kummallakaan ei ole omia lapsia. He eivät halunneet kommentoida naapurikärhämää Seiskalle.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!