fbq
Uutiset
12.03.2018 07:45
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto
Sofi Oksanen hermostui lasten ääniin.
Tällaisen julman herjauskortin Sofi Oksanen tiputti naapurinsa postiluukusta: ”Hyvää joulua norsulapsille” – katso kuva!
Uutiset
12.03.2018 07:45
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto

Menestyskirjailija Sofi Oksanen, 41, on mieltynyt miljoonaomaisuudestaan huolimatta Helsingin Sörnäisten boheemiin ilmapiiriin. Hän asuu miehensä Juha Korhosen, 45, kanssa 90-neliöisessä kolmiossa lähellä Sörnäisten metroasemaa.

Lue myös: Sofi Oksanen haukkui lapsia norsuiksi - ex-naapuri paljastaa menestyskirjailijan hurjan käytöksen perhettään kohtaan!

Sörnäinen tunnetaan meluisan alueena, mutta Seiskan haastatteleman perheenäidin mukaan Sofin hermoja raastavat eniten pienet taaperoikäiset lapset.

– Muutimme Sofin ja Juhan yläkertaan toisen lapseni syntymän aikoihin vuonna 2009. En tunnistanut Sofia, kun näin hänet ensimmäisen kerran, nelihenkisen perheen äiti kertoo.

Lue myös: Sofi Oksasen kärsivällisyys ei pettänyt Helsinki-Vantaalla: ”Pisti vielä tupakaksikin” – kuva!

"Heti hyökkäystilassa"

Naisen mukaan tapaamiset kirjailijan kanssa olivat alusta lähtien mieleenpainuvia.

– Sofi ei tervehtinyt koskaan, vaan kiirehti ohitsemme aina vauhdilla. Hän vain huuteli, että meistä lähtee kamala meteli, jonka on loputtava. Sofi oli aggressiivinen, eikä hänen kanssaan voinut keskustella. Hän oli heti hyökkäystilassa.

Perheenäidin mukaan Sofi tapasi lähettää Juha-miehensä pimputtamaan perheen ovikelloa.

– Juha oli kovin ujo ja vähäpuheinen. Hän kertoi aina, kuinka Sofi ei kestä lainkaan meteliä ja toivoi meidän olevan hiljempaa. Alkuillasta tapahtuvan imuroinninkin oli kuulemma loputtava.

Lue myös: Sofi Oksasella paniikkitilanne ennen Linnan juhlia: Ehti siinä hieman sydän läpättää!

Tilanne kärjistyi vuosien saatossa. Sofi ja Juha ryhtyivät lähettämään perheelle kirjeitä, joissa oli mukana haukkumasanoja ja huonekalujen jalkoihin liimattavia huopatassuja.

– Eräänä jouluna postiluukusta tuli kortti, jossa he toivottivat hyvää joulua ”norsulapsille” ja kehottivat ”mukuloita menemään kävelykouluun.” Uskon, että kirjeiden takana oli Sofi, sillä Juha käyttäytyi sivistyneemmin.

Sofi ja Juha lähettivät perheelle herjaavan joulukortin, jossa lapsia haukuttiin norsuiksi.
Sofi ja Juha lähettivät perheelle herjaavan joulukortin, jossa lapsia haukuttiin norsuiksi.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »