Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Elina Tervo teki paljastuksen huumeiden käytöstään.

Ex-missi julkaisi rajun videon! Fitness-kisoissakin menestynyt Elina Tervo polttaa kannabista ja avautuu huumeiden käytöstään

Vuoden 2011 Miss Helsinki ja sittemmin fitness-kilpailuissa menestynyt Elina Tervo kiertelee nykyään ympäri maailmaa. Kaunottaren reissaamista seurataan YouTubessa julkaistavassa Wanderers of The World -matkailuohjelmassa.

Lue myös: Elina Tervo sai oman matkailusarjan – reissaa vuoden ympäri maailmaa: Olisi kivaa, jos vaikka mies löytyisi!

Matkailuohjelmansa tuoreimmassa jaksossa Elina vierailee Albaniassa, ja jaksossa nähdään kohtaus, jossa ex-missi polttaa paikalliseen tapaan kannabista.

Kärsii ADHD:sta

Elina kertoo kärsineensä ADHD:sta. Sairautensa takia hän myöntää käyttäneensä huumeita.

– Pari kertaa vuodessa vedän piriä, koska se vaikuttaa mun aivoissa eri lailla kuin normaaleilla ihmisillä, eli sillä mä rauhotun ja musta tulee tosi seesteinen, Elina paljastaa videonsa alussa.

Lisäksi hän tarkentaa, että kyse on amfetamiinipohjaisista ADHD-lääkkeistä.

Elina kertoo, että myös kannabista käytetään ADHD-lääkkeenä. Kokemustensa perusteella kannabis ei kuitenkaan Elinalle sovi. Elinan mukaan kannabis normaalisti rauhoittaa ihmisiä, mutta hänelle se aiheuttaa pahaa oloa, kuten oksentelua. Elina kuitenkin kokeilee muutaman vuoden välein kannabista.

Lue myös: Elina Tervon karu yllätys! Fitness-kaunotar on Los Angelesissa ilman rahaa, ruokaa ja majoitusta!

Paikallinen lahjoitti huumeita

Videollaan Elina normalisoi huumeiden käyttöä ja kertoo, että Albaniassa suurin osa kansantaloudesta muodostuu kannabiksen viljelystä, ja sen polttaminen on siellä normaalia tavallisten ihmisten keskuudessa.

Matkallaan Elina haluaa elää maassa maan tavalla, joten hän päättää rannalla polttaa kannabista, jota hän oli saanut paikalliselta mummolta.

Lue myös: Näin Elina Tervon ja NBA-miljonäärin suhde syttyi: Ensitreffit pimeydessä johtivat fyysiseen suhteeseen!

– Vaikka tää ei mulle millään tavalla sovi, olen kokeillut tätä ympäri maailmaa, ja ihmiset ovat sanoneet, että se on vääränlaista ja siksi tuli huono olo. Sitä on nyt kokeiltu ympäriinsä ja kokeillaan myös täällä, Elina kertoo videollaan ennen kannabiksen sytyttämistä.

– Kyllä se kannabikselle maistuu, Elina toteaa ja lopettaa videonsa ennen kuin voi pahoin.

 


Teksti:
Kalle Väistö
Kuvat:
Timo Korhonen

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!