Uutiset

Elina Tervon karu yllätys! Fitness-kaunotar on Los Angelesissa ilman rahaa, ruokaa ja majoitusta!

13.02.2018 10:25

Entinen Miss Helsinki ja fitness-kilpailuissa mainetta saavuttanut Elina Tervo matkustelee nykyään ympäri maailmaa. Nainen kertoo matkoistaan blogissaan ja tekee matkailusarjaa.

Tili tyhjennetty

Viimeisimmän blogikirjoituksensa perusteella kaunotar on Los Angelesissa, mutta pahoissa ongelmissa. Elina kertoo, että hänellä ei ole yhtään rahaa. Elina huomasi tilinsä tyhjentyneen, kun hän yritti varata lentoja seuraavaan matkakohteeseen.

Mmm …ei sitten ostettu lentoja, eikä varattu myöskään majoitusta. Aikaerosta johtuen en voinut heti soittaa pankkiinkaan, että mitä hittoa siellä mun tilillä on käyty.. Joten tässä vaan sitten ootellaan.., Elina kirjoittaa.

Salaperäinen seuralainen

Samalla Elina paljastaa, että hän ei matkusta yksin. Elinalla ja matkaseuralaisella ei ole ruokaa, eikä paikkaa, jossa nukkua.

Jotain pitäis syödäkkin ja jossain nukkua.. Niin ja tokihan en oo tässä veneessä yksin, vaan mulla olisi toinenkin suu ruokittavana. Tilillä nolla euroa. En mä tiedä, mua lähinnä vaan naurattaa.., Elina kertoo tilanteestaan.

Toivo elää

Elina ei tiedä, miten rahat ovat kadonneet tililtä.

Jos kortti on skimmattu ja jotain nettiostoksia sillä tehty, niin joo ne ehkä hyvällä tuurilla saa jossain vaiheessa takaisin, tai sitten ei, kun kyseessä ei ole luottokortti. Jossain vaiheessa on aika laaja aikakäsite ja täs pitäis tehdä siirtoja ja elääkkin, hän pohtii.

Hän uskoo selviävänsä tilanteestaan, mutta ei vielä tiedä miten.

Huhuh, nyt tiedän sitten senkin miltä tuntuu olla Losissa täysin perse auki.

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Kari Pekonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!