fbq
Uutiset
12.07.2018 12:31
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja Pasi Murto
Niklas ja Piritta Hagman poistuivat yhtämatkaa.
Vanha suola janottaa?! Eronneet Niklas ja Piritta Hagman poistuivat Helsingin yöstä yhtä matkaa – paljastava paparazzikuva!
Uutiset
12.07.2018 12:31
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja Pasi Murto

NHL-tähtien perinteistä Bermuda-tennisturnausta on tapana juhlia pitkän kaavan mukaan. Tälläkään kertaa ei tehty poikkeusta, ja viime lauantaina turnauksen jälkeen bussilastillinen entisiä ja nykyisiä kiekkoköriläitä saapui Helsingin ydinkeskustaan ravintola Teatteriin.

Lue: Teemu Selänne valloitti perinteisen tennisturnauksen: Voitto äidin muistolle!

Lue myös: Herkullinen kuvasarja! Leijonalegenda Jari Kurri ”raateli” grilliruokaa Helsingin yössä – sitten paikalle saapui hehkeä blondi!

Sitä ennen nimekäs kiekkokööri oli nauttinut illallista Töölössä italialaisravintola Mamma Rosassa, jonka edustalla oli intouduttu ottamaan myös yhteiskuva. Teatterissa murkina vaihtui nestemuotoiseen tankkaamiseen.

Lue myös: Ei Laine, ei Granlund, ei Barkov… Kuka onkaan Suomen suosituin kiekkotähti? Vastustamaton video kertoo totuuden: suoranainen hysteria!

Hymyjä yössä

Yksi jatkoille suunnanneista kiekkoilijoista oli 770 NHL-ottelua urallaan lätkinyt Niklas Hagman.

Nikke ripusti hokkarit naulaan ennen viime joulua, ja toukokuussa hän jätti vaimonsa Piritta Hagmanin kanssa avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen.

Lue myös: Niklas Hagman ja Piritta-vaimo eroavat yli 10 vuoden jälkeen – näin upea oli parikymppinen kesämorsian!

Teatterissa eroaikeista ei ollut tietoakaan, vaan 12 vuotta naimisissa olleet Niklas ja Piritta näyttivät olevan varsin hyvissä väleissä.

Piritta oli ollut jo aiemmin päivällä seuraamassa tulevan ex-miehensä tennisotteita. Pariskunnan päivä muuttui aamuyöksi, kun he poistuivat yhdessä ravintola Teatterista sunnuntain puolella tasan kello 2.00 Esplanadin puiston suuntaan.

Hyväntuuliset Piritta ja Niklas Hagman poistuivat yhdessä ravintola Teatterista yön pimeyteen.
Hyväntuuliset Piritta ja Niklas Hagman poistuivat yhdessä ravintola Teatterista yön pimeyteen.

Lue myös: Erokohu ei hyydyttänyt hymyä – Piritta Hagman säteili muotinäytöksen lavalla! Näin hän kommentoi somessa - katso kuvat!

Seiskan paparazzi ehti ikuistaa Piritan Niklakselle suuntaamaan välkehtivän hymyn, ennen kuin iloisen oloinen kaksikko asteli reippain askelin yön sydämeen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »