Hyppää pääsisältöön
Hannes Hyvönen

Ex-kiekkoilija Hannes Hyvönen ja upea fitness-kaunotar Netta Suikkanen: Kihlat!

Gladiaattoreista tuttu ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvönen ja fitness-kaunotar Netta Suikkanen ovat ottaneet uuden askeleen suhteessaan. Pariskunta paljasti Facebookissa ja Instagram-sivuillaan sunnuntai-iltana menneensä kihloihin. Rakastavaisten päivitys on kerännyt hurjan määrän tykkäyksiä ja onnitteluja.

- Tää nainen on mun unelma niin polvistuin ja kysyin.... She said “YES”, Hannes kirjoitti Instagram-sivuillaan julkaisemansa kuvan alle.

Seiska uutisoi viime joulukuussa  pariskunnan muuttaneen saman katon alle Helsingin Kamppiin vain muutaman viikon tuntemisen jälkeen.

LUE MYÖS: HANNES HYVÖNEN JA FITNESS-LAVOILTA TUTTU NETTA-RAKAS: AVOLIITTO!

Netta Suikkanen on jääkiekkovalmentaja Kai Suikkasen tytär.

 

 

Hannes

 

HANNEKSELLA NELJÄ LASTA

Kahdesti naimisissa olleella Hanneksella on neljä lasta. Ensimmäisestä liitosta hänellä on kaksi lähes aikuista tytärtä, kun puolestaan vuonna 2011 päättyneestä suhteesta hänellä on kouluikäiset pojat. Vuonna 2012 päättyneen kiekkouran päätyttyä hän jäi lasten takia asumaan Ruotsiin, missä hän työskenteli kahden vuoden ajan nuorisovankilassa ja hetken hullujenhuoneella.

- Nyt pojat ovat sen verran vanhoja, että minulla oli hyvä sauma palata takaisin Suomeen. Ruotsissa otin vastaan töitä, joita sain kavereiden kautta. Nuorisovankilassa vastaan tuli 14-20-vuotiaita poikia, joilla oli rikos- ja huumetausta. Siellä työskenteleminen on henkisesti raskasta, mutta muutti samalla myös ajatusmaailmani. Vankilassa ei käännetty selkää pojille, sillä he olivat aika vaarallisia, Hannes kertoi Seiskalle Tehtävä Lapissa -sarjan pressitilaisuudessa.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!