Hannes Hyvönen ja fitness-lavoilta tuttu Netta-rakas: Avoliitto!

Uutiset | 18.12.2017 14:05

Gladiaattorit-sarjasta tuttu ex-kiekkoilija Hannes Hyvönen ja fitness-lavoilta tuttu kaunotar Netta Suikkanen ovat ottaneet uuden askeleen suhteessaan. Hannes on Seiskan saaman tiedon mukaan muuttanut asumaan rakkaansa luokse Helsingin Kamppiin.

- Olemme muuttaneet yhteen, Hannes vahvistaa Seiskalle.

Netta Suikkanen on jääkiekkovalmentaja Kai Suikkasen tytär.

Hannes ja Netta ovat seurustelleet vasta muutamia viikkoja. Pariskunta on lisännyt sosiaaliseen mediaan lukuisia yhteiskuvia.

 

Hanneksella neljä lasta

Kahdesti naimisissa olleella Hanneksella on neljä lasta. Ensimmäisestä liitosta hänellä on kaksi lähes aikuista tytärtä, kun puolestaan vuonna 2011 päättyneestä suhteesta hänellä on kouluikäiset pojat. Vuonna 2012 päättyneen kiekkouran päätyttyä hän jäi lasten takia asumaan Ruotsiin, missä hän työskenteli kahden vuoden ajan nuorisovankilassa ja hetken hullujenhuoneella.

- Nyt pojat ovat sen verran vanhoja, että minulla oli hyvä sauma palata takaisin Suomeen. Ruotsissa otin vastaan töitä, joita sain kavereiden kautta. Nuorisovankilassa vastaan tuli 14-20-vuotiaita poikia, joilla oli rikos- ja huumetausta. Siellä työskenteleminen on henkisesti raskasta, mutta muutti samalla myös ajatusmaailmani. Vankilassa ei käännetty selkää pojille, sillä he olivat aika vaarallisia, Hannes kertoi Seiskalle Tehtävä Lapissa -sarjan pressitilaisuudessa.

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!