Pertti Salovaara on ollut juomatta.

Eron jälkeen ryyppäämään ratkennut Pertti Salovaara toipui: Olen ollut juomatta!

26.01.2019 09:22

Torstaina ilmestynyt Seiska kertoi, että vakavien terveys- ja parisuhdeongelmien kanssa pitkään kamppaillut ex-kansanedustajan Pertti Salovaara, 48, on tapaillut jo kuukausia noin 30-vuotiasta nigerialaisnaista.

Lue myös: Pertti Salovaaralla suhde nuoren nigerialaisen kaunottaren kanssa: takana tuskainen avioero - ikäeroa noin 20 vuotta!

Uusi rakkaus on Pertille toivottu asia. Hänen ex-vaimonsa lähti juhannuksen alla kävelemään yhteisestä kodista parin Isabella-tyttären kanssa. Vaimo oli jättänyt avioerohakemuksen Pirkanmaan käräjäoikeuteen kesäkuun alussa.

Eron jälkeen Pertti ajautui ryyppäämään.

Ero otti koville. Alkoholiakin kului. Sellaista litkimistä. Kun tuntui, ettei elämällä ole pohjaa, niin marssin lähibaariin ja kulautin joka päivä sen 3–4 lonkeroa. Sitten kaupan kautta kotiin sixpack kainalossa ja telkkua katsomaan, Pertti kertoi Apu-lehdelle marraskuussa.

Lue myös: Pertti Salovaara ratkesi ryyppäämään eron jälkeen - avautuu Apu-lehdelle: "Viinaan meni kuukaudessa vähintään tonni!"

Ynnäsin myös talouspuolta: viinaan meni kuukaudessa vähintään tonni. Niinpä lopetin, Pertti kertoi lehdelle.

Seiskan tavoitti Pertin viime viikolla kommentoimaan juomisen nykytilaa.

– Olen ollut juomatta, hän kommentoi topakasti.

Katso paparazzikuvat Pertistä ja uudesta rakkaasta Seiska Klubista!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!