Ex-NHL-tähti Sami Kapasen ja Satu-vaimon hulppea kivitalo myynnissä Kuopiossa huimaan hintaan: ”Uskomme, että menee nopeasti kaupaksi”

Uutiset | 15.08.2020 08:55

Entinen NHL-raketti ja Leijonien luottohyökkääjä Sami Kapanen, 47, kaupittelee Satu-puolisonsa kanssa kotitaloaan. Kysyntä Kuopion Kanavanrannassa komeilevaa taloa kohtaan on ollut ennätyskovaa.

– Talo oli mennä kaupaksi ennakkomarkkinoinnin kautta alle vuorokaudessa, sillä ehdimme jo hyväksyä ostotarjouksen. Valitettavasti kaupat peruuntuivat viime hetkellä, Satu Kapanen, 34, paljastaa Seiskalle.

– Olemme kuitenkin toiveikkaita, että ostaja löytyy pian. Järjestimme jo useita asuntonäyttöjä, ja saas nähdä, ehtiikö talo julkiseen myyntiin. Ostimme talon aikoinaan itsekin ennen sen ehtimistä julkiseen myyntiin.

Kapasen talo

Mikä lukaali! 

204,5-neliöisessä arvotalossa on muun muassa takka, kaksi autotallia sekä kaksikerroksiset terassit. 
Yli 800-neliöisellä rantatontilla komeilee isollekin veneelle sopiva laituri. Kallavedelle avautuu oikea postikorttimaisema.

– Olemme tykänneet talon vaivattomuudesta, sijainnista ja materiaalivalinnoista. Tämä on ollut kaikkea sitä, mihin talossa alun perin ihastuimmekin, Sami sanoo.

Tuleva koti löytyy keskeltä korpea.

– Muutamme metsään, lähemmäs sitä, mistä minä olen alun perin kotoisin ja mistä Samikin on alkanut yhä enemmän pitää, alkujaan Pohjois-Karjalasta Nurmeksesta oleva Satu kertoo.

Lue lisää Kapasten kuulumisia torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Terassi
olohuone
 
Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!