Uutiset

Aivoinfarktista toipunut Kaj Kunnas: En ole enää konekivääripuhuja!

28.06.2020 18:09

Vuonna 2016 aivoinfarktin saanut urheilutoimittaja Kaj Kunnas, 57, sanoo voivansa hyvin. Avoimesti aivoinfarktistaan puhunut mediapersoona kiittää onneaan, että pääsi nopeasti liuotushoitoon.

– Minussa ei välttämättä näy ulospäin mitään poikkeavaa, mutta huomaan itse joutuvani hakemaan välillä oikeita sanoja. Varsinkin, jos vaihdan lennosta ruotsista suomeen tai päinvastoin. En enää ole mikään konekivääripuhuja, vaan eipä haittaa. En ole enää selostanut pitkiä selostuksia, infarktin jälkeen Yleltä irtisanoutunut Kaitsu kertoo.

– Kohtaus ei myöskään jättänyt mitään henkistä traumaa, vaikka välillä sitä miettiikin, että nyt vähän päätä jomottaa, ei kai vaan… Olen vain iloinen ja kiitollinen siitä, etten tarvitse rollaattoria, enkä roiku töpseleissä.

Lue myös: Vaimo otti erävoiton syövästä! Kaj Kunnas rankkojen kokemusten jälkeen: Helpottunut ja kiitollinen olo!

Olin aiemmin junttura

Sen infarkti iskosti selostajasuosikin mieleen, että elämä voi muuttua yhdessä hujauksessa.

– Nykyään on syvä tietoisuus siitä, ettei olekaan kuolematon. Myönnän olleeni niin junttura, etten ole sitä aiemmin tajunnut. Välillä sitä oikein sokaistui, että minähän olen telkkarissa töissä ja vedän suoria lähetyksiä, eihän minulle voi käydä mitään!

– Kaikki voi kuitenkin loppua yhtäkkiä. En enää pidä mitään itsestään selvänä, ja sen tajuaminen on tehnyt elämästä parempaa. Nyt osaan varmuudella elää hetkessä.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!