Toni Varpelaide

Espanjassa kovia kokenut TIS-Toni yllättää Meijun avoimella lemmenpostauksella: Kuinka paljon rakastan sua!

31.03.2020 11:10

Meiju Koskela, 29 ja muutaman vuoden nuorempi Toni Varpelaide ihastuivat toisiinsa Temptation Island Suomen viitoskaudella, josta alkoi vaiherikas on-off -suhde. Erilaisten kommellusten ja sekoilujen jälkeen, Toni ja Meiju päättivät jatkaa elämäänsä tahoillaan.

Vuodenvaihteen jälkeen Tonia kohtasi kova onni, sillä hän päätyi sairaalahoitoon Espanjan Aurinkorannikolla. Tonin onnettomuuden syy ei ole tiedossa. Instagram-päivitysten perusteella tapaturma oli vakavahko, mutta mies kuntotui hyvin ja viettää jälleen vapaaherran elämää. Liekö koronaeristys herkistänyt Tonin muistelmaan menneitä, sillä tiistaina 31.3. hän pläjäytti someen, arkistojensa kätköistä, hempeän rakkauskuvan.

Kuinka paljon rakastan sua <3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kuinka paljon rakastan sua ❤️

A post shared by Toni Varpelaide (@varpelaide) on

Meiju vapaalla

Tarina ei kerro, mitä Meiju ajattelee Tonin rakkauspostauksesta. Sinkkuna viihtyä Meiju joutuu sitä paitsi viettämään seuraavat viiikot hiljaiseloa omissa oloissaan, sillä hänen päivätyönsä vaatekaupassa on tauolla koronalomautuksen takia. 

Tilanteessa voi tosin olla hyviäkin puolia. 

- Omaa lomaa ei ole ollut, muista milloin viimeks. Sitä vuoden takaista thaikkureissua (TIS-kuvaukset) ei voi oikein lomaksi sanoa. Sitten oli sitä hirveetä myllytystä...Nyt saan ehkä omat asiat käsiteltyä, Meiju sanoi Instagram stories -julkaisussa runsas viikko sitten. 

TIS-Meiju sai lomautuksen ja aikoo viettää hiljaiseloa!

awrey

Julkisuuden varjopuolet

Myllytyksellä Meiju viitannee Tempparit-julkisuuden mukanaan tuomaan huomioon kuin myös siihen, että Tonin kanssa oli toisinaan varsin haastavaa ylläpitää seurustelusuhdetta. Esimerkiksi leffadeitit viime kesänä päätyivät Tonin arvaamattoman käytöksen vuoksi poliisitiedotteen aiheeksi.

- Tunnen hänet ihmisenä sen verran hyvin ja näen hänestä puolia, mitä välttämättä muut eivät näe, Meiju analysoi jälkikäteen. 

Tunteella ajateltuna suhde olisi voinutkin olla romanttisten unelmien täyttymys, mutta järki sanoi toista.  

- Kun ihminen ihastuu, luo tietynlaisen mielikuvan toisesta ihmisestä, mutta toinen ei vastaakaan epärealistisia unelmia. Sinänsä haluaisin nähdä yhteisen tulevaisuuden, mutta siinä ei järjellä ajateltuna ole aina mahdollisuuksia.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Monica Ollas
Kuvat: Nelonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!