fbq
Uutiset
22.03.2020 15:55
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus
MK
TIS-Meiju sai lomautuksen ja aikoo viettää hiljaiseloa: Tempparit-reissua ei oikein voinut pitää lomana ja siitä tuli hirveä mylly, nyt on aikaa miettiä omia asioita
Uutiset
22.03.2020 15:55
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus

Temptation Island Suomi -realityn viitoskauden puhutuimpiin osallistujiin lukeutuva Meiju Koskela, 29, Helsingistä kertoo Instagram Storyssa joutuvansa lomautetuksi. Meiju työskentelee vaateliikkeessä. Nyt edessä on vähintään muutama viikko ilman päivätyötä ja sen rutiineja. 

- Vika päivä, huomenna maanantaina pitää tulla tekemään vielä muutama viimeinen homma tänne, mutta oikeastaan sit voi miettii, mitä tekee yksin kotona. Tää oli muuten viimeinen (täysi) työpäivä nyt sitten ja nukuin pommiin, ja siltä se vähän näyttääkin, haha, mutta ei haittaa, sillä oon käytännössä yksin täällä. 

Meiju kertoo, että pakkolomassa voi olla hyviäkin puolia, vaikka sinkkunaisen päivät muuttuvat yksinäisiksi. Viime vuosi oli niin vauhdikas, ettei omien ajatusten järjestämiselle ollut aikaa. 

- Omaa lomaa ei ole ollut, muista milloin viimeks. Sitä vuoden takaista thaikkureissua (TIS-kuvaukset) ei voi oikein lomaksi sanoa. Sitten oli sitä hirveetä myllytystä...Nyt saan ehkä omat asiat käsiteltyä.  

Meiju suunnittelee alkavansa kuntokuurille, mahdollisuuksien rajoissa.

- Ei salille, no no. Oon kuitenkin jättänyt liikunnan niin vähäiselle, että nyt olisi hyvä aika aloittaa lenkkeilyä ja kotijumppaa, jos niistä saisi rutiineja päivään.

Lisää Meijusta klikkaamalla tästä .

Tilaa Seiskan uutiskirje! »