fbq
Uutiset
05.12.2018 17:01
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto Ritan kotialbumi
Rita ja Aki Manninen odottavat perheenlisäystä.
Esikoistaan odottava Rita Niemi-Manninen joutui sairaalakierteeseen: ”Kolme kertaa tiputuksessa” – katso tuore raskauskuva!
Uutiset
05.12.2018 17:01
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto Ritan kotialbumi

Seiska paljasti syyskuussa Gladiaattorit-sarjasta tutun pariskunnan Aki Mannisen, 43, ja Rita Niemi-Mannisen, 39, odottavan perheenlisäystä.

Pariskunnan lapsen laskettu aika on ensi kesänä. Rakastavaiset muuttivat talveksi asumaan Turkin Alanyaan.

– Sairaala on tullut tutuksi Ritan pahoinvoinnin takia. Olemme olleet siellä ainakin kymmenen kertaa. Kerran jouduimme viettämään siellä yön.

– Rita on ollut kolme kertaa tiputuksessa ja neljästi ultrassa, Aki kertoo vakavana.

Pienokaisella ja äidillä on nyt kuitenkin kaikki hyvin.

– Saimme kokeiden tulokset tänään. Tärpästikkeli on elämänsä vedossa pesässään, Aki veistelee.

Rita Niemi-Mannisen vauvamaha on ruvennut jo kasvamaan.
Rita Niemi-Mannisen vauvamaha on ruvennut jo kasvamaan.

 

Lue myös: Vau, Rita Niemi-Manninen julkaisi ensimmäisen kuvan vauvamahastaan - katso! "Alkaa kumpu jo kiristämään housuja"

Kärsivät lapsettomuudesta

Raskaus oli iloinen yllätys Akille Ritalle, jotka ovat puhuneet avoimesti lapsettomuudestaan. He ovat saaneet asiasta myös paljon palautetta. Tuolloin Rita avautui siitä Seiskalle.

– Olemme saaneet ja antaneet vertaistukea. Viestejä on tullut valtavasti! Minulle on tarjottu myös sijaiskohtua. Siihen suhtautuminen oli kyllä vaikeaa.

– Uskon, että saan vielä lapsen oman kehoni kautta. Tuntuu erikoiselta ajatukselta, että joku voi antaa lapsensa pois synnytyksen jälkeen, Rita kertoi ennen raskautta.

Lue myös: Esikoistaan odottavat Rita ja Aki Manninen muuttavat Turkkiin - hotellin yksityislääkäri käytössä: ”Haluamme tietää lapsen sukupuolen heti, kun mahdollista!”

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!