Uutiset

Eronnut ja masentunut Herra Ylppö jatkaa vuodatustaan sosiaalisessa mediassa – muutti A. W. Yrjänälle!

16.08.2018 20:45

Seiska uutisoi loppukeväästä, että muusikko Herra Ylppö, oikealta nimeltään Frank Mäntymäki, ja hänen Petra-vaimonsa eroavat kymmenen vuoden jälkeen.

Ero pitkästä suhteesta on jättänyt jälkensä Ylppöön, joka on avautunut sydänsuruistaan ja vaikeasta tilanteestaan sosiaalisessa mediassa. Reilu viikko sitten Ylppö kirjoitti Facebook-sivuillaan kaipaavansa kotiin, joka yhtäkkiä vain vietiin häneltä pois.

Lue lisää: Eronnut Herra Ylppö kaipaa pohjattomasti kotiin – surullinen somepäivitys huolestuttaa: ”Joka päivä tekee mieli luovuttaa”

Muutama päivä sitten surumielinen taiteilija päätti vaihtaa maisemaa. Hän kertoo muuttaneensa muutamaksi päiväksi CMX-yhtyeestä tutun laulaja, säveltäjä ja runoilija A. W. Yrjänän ja hänen vaimonsa luo Porvooseen.

- Jotain hyvääkin, Aki Yrjänä ja Kikke otti musta kopin. Asun heillä muutaman päivän. Safka ja tunnelma yllämainitussa raflassa täysi kymppi. Kiitos, Ylppö kirjoitti muutama päivä sitten.

Tuoreessa päivityksessään Ylppö viittaa jälleen masennukseen.

- Jotakin vaihtelua. Asustelua Yrjänän ja Kiken luona. Ajoin heitin nurmikon. Otan lasin roseeta ja päätin vaihtaa mersuni johonkin toiseen, mies kirjoittaa.

Hashtageissään Ylppö on maininnut masennuksen, toipiluuden sekä ystävyyden.

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus ja facebook
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!