Uutiset

Eronnut Herra Ylppö kaipaa pohjattomasti kotiin – surullinen somepäivitys huolestuttaa: ”Joka päivä tekee mieli luovuttaa”

08.08.2018 14:41

Seiska uutisoi loppukeväästä, että muusikko Herra Ylppö, oikealta nimeltään Frank Mäntymäki, ja hänen Petra-vaimonsa eroavat. Itä-Uudenmaan käräjäoikeuteen jätettyjen paperien mukaan Petra haki avioeroa yksin vappuaattona 30. huhtikuuta. 

LUE LISÄÄ: MUUSIKKO HERRA YLPPÖ JA PETRA-VAIMO: AVIOERO!

"Täysin musertavaa tää yksinäisyys"

Laulaja on pitänyt eron syistä matalaa profiilia, mutta tuore Facebook-päivitys antaa ymmärtää, että ero kalvaa syvästi taiteilijan mieltä. 

- Täysin musertavaa tää yksinäisyys ja pohjaton kaipuu takaisin kotiin, joka yhtäkkiä vaan vietiin pois, Ylppö kirjoitti eilen (7.8.) sivuilleen. 

Kaksi lasta

Ylppö ja Petra olivat yhdessä 10 vuotta, ja siitä viisi vuotta naimisissa. He saivat suhteen aikana kaksi lasta. Perhe on asia, johon Ylppö paneutuu myös kommentoidessaan omaa päivitystään pian sen julkaisemisen jälkeen. 

- Perhe on ollut mun elämäni tärkein asia. Ylivoimaisesti. Ja kun tietää ettei ole mitään pahaa kenellekään tehnyt. Silti se vaan otetaan pois. Ei pysty ymmärtämään. Joka päivä tekee mieli luovuttaa. Tosin joka päivä ei pääse edes sängystä ylös.

Samassa tilanteessa olevat ja olleet ihmiset ovat käyneet jakamassa ajatuksiaan ja neuvojaan Ylpölle. Myös Happoradio-yhtyeen laulaja Aki Tykki on käynyt kommentoimassa sydäntä riipivää päivitystä. 

- Voimia, hän toivottaa ytimekkäästi.

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus ja facebook
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!