kia ja niklas

Niklas Hagman avautui tv:ssä yksityiskohtaisesti, miten koronatartunta paljastui – TTK-finaalista pois jättäytyminen oli vaikea paikka: ”Tunsin, ettei kaikki ole kohdallaan”

Telkkari | 01.12.2020 15:02

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta viime sunnuntaina koronan takia sivuun jäänyt Niklas Hagman paljasti tuoreita tuntemuksiaan MTV3:n Uutisaamussa.

Niklaksen mukaan kilpailun kesken jättäminen ei ollut hänelle helppoa. Kilpailu oli edennyt hänen mielestään siihen asti yllättävän mukavasti, ja hän oli jo hieman alkanut odottaa finaalia.

- Olihan se vaikea paikka jättää kesken, Niklas sanoi tiistaiaamuna tehdyssä tv-haastattelussa. 

Tanssitähdeksi yltynyt ex-jääkiekkoilija kertoi, ettei hänellä enää ole koronaviruksen oireita.

- Nyt alkaa tuntua paljon paremmalta. Ei mulla oireet olleet kamalan pahat. Kuume ei noussut. Oli lämpöä, semmosta särkyä, kolotti ja väsytti. Se väsymys on ehkä nyt jäljellä. Kun lämpö on pudonnut, niin väsyttää vaan koko ajan todella paljon. 

Lue myös: TTK-kisan koronan takia keskeyttäneen Niklas Hagmanin ex-puoliso Piritta Hagman julkaisi koskettavan viestin: "Vahvakin voi sortua"

Niklaksen mukaan he noudattivat kaikkia viranomaisten ohjeita, kun hänellä todettiin koronavirustartunta. 

- Otettiin yhteyttä kaikkiin, jotka ovat mahdollisesti altistuneet. Se yksi sunnuntai jäi väliin, koska muut tähtioppilaat olivat myös karanteenissa. Täytyy nostaa hattua, että he pääsivät päivää aikaisemmin karanteenista pois, ja heti sunnuntaina olivat tanssimassa. Aika hienosti he tanssivat, kun eivät olleet 10 päivään tanssineet ollenkaan, Niklas ihailee. 

Kilpailusta jättäytymistä Niklas kuvailee hieman itsekkääksi päätökseksi. 

- Kyllä mun piti olla itsekäs ja ajatella omaa terveyttäni. Sen tunsin, ettei kaikki ole kohdallaan. Siinä vaiheessa tiesi myös sen, että se finaaliviikko on raskas, vaikka olisinkin ottanut vähän kevyemmin niissä tansseissa. Siinä on kuitenkin se, että jos tekee, niin haluu tehdä tosissaan.

- Kun on maannut sängyssä, eikä ole jaksanut tehdä mitään, se on henkisestikin jo ajatustasolla vaikeaa, että lähtis treenaamaan. Kun tiesi miltä kropassa tuntui, ja ei tuntunut kovin hyvältä, niin se oli loppujen lopuksi aika helppo päätös tehdä, Niklas kuvaili.

Lue myös: Dramaattinen käänne TTK:ssa - kilpailun ennakkosuosikki Niklas Hagman jättää leikin kesken: "On aika tyhjä olo nyt"

Niklas ja hänen tanssinopettajansa Kia Lehmuskoski kiittivät kovasti kaikista kannustus- ja tsemppausviesteistä, joita he ovat saaneet lopetuspäätöksen jälkeen. Kialla ei ollut koronavirustartuntaa, vaikka oli tanssinut Niklaksen kanssa ennen ex-kiekkoilijan positiivista koronavirustestitulosta.

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:MTV Oy
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!