Pertti Salovaara

Pertti Salovaara ratkesi ryyppäämään eron jälkeen - avautuu Apu-lehdelle: "Viinaan meni kuukaudessa vähintään tonni!"

22.11.2018 13:05

Entinen Keskustan kansanedustaja ja ex-radiojuontaja Pertti Salovaara erosi puolisostaan Annasta kesällä. Anna jätti yksin avioerohakemuksen Pirkanmaan käräjäoikeuteen kesäkuun lopussa. 

Lue lisää: AVIOERO! VAIMO JÄTTI EX-KANSANEDUSTAJA PERTTI SALOVAARAN!

Pertti alkoi turruttaa oloaan alkoholilla Annan ja heidän yhteisen lapsensa lähdettyä pariskunnan yhteisestä kodista. Ex-kansanedustaja avautuu sumuisesta ajastaan Apu-lehdelle. 

Ero otti koville, voin sen myöntää. Alkoholiakin kului. Sellaista litkimistä. Kun tuntui, ettei elämällä ole pohjaa, marssin lähibaariin ja kulautin joka päivä sen 3–4 lonkeroa. Sitten kaupan kautta kotiin sixpack kainalossa ja telkkua katsomaan, Salovaara kertoo lehdelle. 

Salovaara kuitenkin toteaa, ettei ole koskaan ollut tukevassa humalassa. 

-  Elimistö turtuu, kun tarpeeksi lipittää. Maksa- ja munuaisarvoni olivat huikeat. Syyskuun alussa rupesin laskemaan päivittäin juomiani alkoholimääriä ja kauhistuin. Kehossani kiersi alkoholia koko ajan. Ynnäsin myös talouspuolta: viinaan meni kuukaudessa vähintään tonni. Niinpä lopetin. Elimistö turtuu, kun tarpeeksi lipittää. Maksa- ja munuaisarvoni olivat huikeat. Syyskuun alussa rupesin laskemaan päivittäin juomiani alkoholimääriä ja kauhistuin. Kehossani kiersi alkoholia koko ajan. Ynnäsin myös talouspuolta: viinaan meni kuukaudessa vähintään tonni. Niinpä lopetin, Salovaara kertoo

Lue myös:SAIRAALAAN TIEDOTTOMANA KIIDÄTETTY RADIOTÄHTI PERTTI SALOVAARA: ”HENKILÖKOHTAISIA ONNETTOMUUKSIA ON SATTUNUT USEAMPIA!”

Ensi kertaa yksin

Elokuussa Pertti avautui Seiskalle, että hän aikoo keskittyä itseensä rankan kevään ja kesän päätteksi. 

– Olen ollut koko ajan parisuhteessa vuodesta 1993 saakka. Nyt olen yksin. Aion ajella moottoripyörälläni ympäri kaunista ja kesäistä Suomea. Saan olla ajatusteni kanssa.

Lue myös: ERONNUT EX-KANSANEDUSTAJA PERTTI SALOVAARA MUUTTI POIS RAKKAASTA OMAKOTITALOSTAAN: VUOKRASIN SEN ETEENPÄIN!

 

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Jari Karjalainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!