fbq
Uutiset
31.05.2016 14:17
Teksti | Kuvat: Sami Sinokki
Oikeudessa kuultiin Heikki Lampelan Hanna-rakkaan itkuinen hätäpuhelu: Tosi uhkaava tilanne!
Oikeudessa kuultiin Heikki Lampelan Hanna-rakkaan itkuinen hätäpuhelu: Tosi uhkaava tilanne!
Uutiset
31.05.2016 14:17
Teksti | Kuvat: Sami Sinokki

Kohujuristi Heikki Lampelaa syytetään Espoon käräjäoikeudessa kihlattunsa Hanna Kärpäsen laittomasta uhkaamisesta ja lievästä pahoinpitelystä. Kohupariskunta asteli käräjille tänään tiistaina ja oikeudessa kuultiin Hannan heti riidan jälkeen soittama itkuinen hätäpuhelu, jossa hän kertoi Heikin uhanneen häntä kirveellä.

Selvästi paniikissa ollut Hanna kertoi puhelussa tilanteen olleen todella uhkaava.

- Minä en tiedä, mitä minä teen. Nyt se huutaa tuolla v***n h****a, Hanna sopersi puhelimeen.

Tapahtumat tapahtuivat viime vuoden marraskuussa. Oikeudessa kävi ilmi, että pariskunnalle oli tullut riitaa, minkä seurauksena Heikki lukitsi itsensä Espoon saaristossa sijaitsevan mökkinsä sisään ja Hanna alkoi hakata mökin ovea kirveellä. Heikki otti kirveen Hannalta pois ja rikkoi sillä kaksi peltistä pesuvatia, jolloin Hanna soitti hätäkeskukseen.

 

 

Ensimmäisen hätäpuhelun jälkeen Hanna soitti vielä toisen hätäpuhelun, jossa hän kertoi tilanteen olevan rauhoittunut ja pyysi hätäkeskusta perumaan paikalle tilatut poliisit. Heikki tarttui myös luuriin ja väitti, ettei minkäänlaista tilannetta ollut edes päällä.

Hetken päästä Hanna soitti kuitenkin hätäkeskukseen vielä kolmannen kerran ja kertoi jälleen hätääntyneenä, että poliisit tarvitaan sittenkin paikalle. Lopulta poliisit tulivat paikalle, veivät Hannan pois saaresta ja jättivät Heikin sinne yksin.