Ero tuli Toni Niemiselle suurena järkytyksenä: ”Menetin elämäni rakkauden!”

Uutiset | 06.06.2020 07:31

Ex-mäkikotka Toni Nieminen, 45, on ollut kuluvan vuoden aikana uutisotsikoissa eritoten ihmissuhdesotkujensa vuoksi. Ensin Toni erosi alkuvuodesta vaimostaan Heidi Niemisestä. Hyvin pian sen jälkeen hän alkoi seurustella oululaisen seitsemän lapsen yksinhuoltajaäidin Anskun, 39, kanssa. Pari viikkoa sitten julkisuuteen kajahti jälleen uutispommi, kun Seiska paljasti, että Tonin salamasuhde Anskuun päättyi katkeraan eroon.

Lue myös: Riutunut ja rahaton Toni Nieminen avautuu erotuskastaan: Haudoin synkkiä ajatuksia!

Toni erosi toukokuussa oululaisesta yh-äidistä Anskusta. – Olin jo varma, että olemme loppuelämämme yhdessä. Erojärkytys oli valtava.
Toni erosi toukokuussa oululaisesta yh-äidistä Anskusta. – Olin jo varma, että olemme loppuelämämme yhdessä. Erojärkytys oli valtava.

Perhearjessa haasteita

Toni asui vielä kuukausi sitten Anskun kanssa tämän rivitaloasunnossa Oulussa. Hänellä on entisistä liitoistaan kaikkiaan neljä lasta ja Anskulla puolestaan seitsemän. 11-lapsisen uusioperheen yhteisistä hetkistä ei menoa ja meininkiä puuttunut.

– Kyllähän siinä oli ajoittain pirtissä vilskettä, eipä tullut aika pitkäksi. Olemme Anskun kanssa molemmat todella lapsirakkaita, mutta arjen pyörittämisessä oli kieltämättä omat haasteensa, Toni kertoilee.

Koronakriisin aikaan Seiskaan alkoi putkahdella vihjeitä, että se kuuluisa ryppy oli jälleen ilmestynyt sotkemaan Tonin rakkauskuvioita.

 

Lue myös: Eropommi ja raskaussokki! Toni Nieminen muutti pois seitsemän lapsen yksinhuoltajaäidin luota!

Menetin elämäni rakkauden

Toukokuun puolen välin tienoilla mäkikotka pakkasi yllättäen kamppeensa ja muutti Oulusta yli 120 kilometrin päähän Kemiin. Majapaikka järjestyi ystävän nurkista isosta valkoisesta tiilitalosta.

– En halua yksilöidä eroa ja alkaa syytellä toista osapuolta. Ei siinä ole mitään järkeä. Sen voin kuitenkin puhtain sydämin sanoa, että menetin elämäni rakkauden. Olin varautunut siihen, että Anskun kanssa kuljettaisiin loppuelämä yhdessä, Toni huokaa.

– Erojärkytys oli sanoin kuvaamaton. Ja yhtäkkiä ympärillä hiljeni, elämältä putosi pohja.
Puheista ja rivien välistä voi päätellä, ettei eropäätös ollut Tonin.

Teksti:Kai Merilä
Kuvat:Atte Kajova ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!