Uutiset

Ero synkisti mielen! Toni Niemisen ihmissuhdekiemuroissa on riittänyt käänteitä viime kuukausien aikana!

05.08.2020 06:06

Kuluneeseen vuoteen on Toni Niemisen, 45, kohdalla lievästi sanoen mahtunut paljon. Olympiavoittajan vauhdikkaat ja sotkuiset ihmissuhdekiemurat ovat alkuvuodesta lähtien olleet vähän väliä otsikoissa.

Niemis-juttuja ovat hallinneet pääsääntöisesti sanat avioero, uusi rakkaus, muutto ja taas ero.

Lue myös: Toni Niemisellä ja ex-vaimolla raju perheriita – poliisit hälytettiin kotiin!

Ihmissuhteet kiemuralla

Mennäänpä kuitenkin ajassa muutamia kuukausia taaksepäin ja kerrataan Tonin ihmissuhdekiemuroiden yllätyksellistä kulkua tähän mennessä.

Ensin julkisuuteen kiiri alkuvuodesta tieto Toni ja Heidi Niemisen erosta. Pariskunta ehti olla naimisissa viitisen vuotta.

Hyvin nopeasti eron jälkeen juorukellot kilisivät mäkisankarin löytäneen uuden onnen Oulusta. Pian Toni myönsikin suhteen seitsemän lapsen yksinhuoltajaäitiin Anskuun, 39, olevan totta.

– Näin rakastunut en ole ollut koskaan, Toni kuvaili kuumaa lempeään.

Toni kertoili tuolloin julkisuudessa parin melkoisen vilkkaasta arkielämästä, sillä yhteensä uusioperheeseen kuului peräti 11 lasta.

Toni viihtyy yksinhuoltajaisänä. – Olen aina elänyt siten, että lasten ehdoilla tässä edetään. Syksy on vielä auki, mutta tänne Vihdin seudulle aiomme jäädä lasteni kanssa.
Toni viihtyy yksinhuoltajaisänä. – Olen aina elänyt siten, että lasten ehdoilla tässä edetään. Syksy on vielä auki, mutta tänne Vihdin seudulle aiomme jäädä lasteni kanssa.

Lue myös: Yllätysvauva on totta! Ex-mäkisankari Toni Niemiselle viides lapsi!

Ero synkisti mielen

Salamarakkautena edennyt yhteiselo päättyi kuitenkin yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin. Toukokuussa Toni muutti Oulusta Vihtiin, jossa hän sai ystävältään Sami Uotilalta töitä Puuhapark-huvipuistosta.

– Olen ollut ihan romuna. Ero Anskusta tuli minulle totaalisena shokkina. Olen hautonut hyvinkin synkkiä ajatuksia, Toni kertoili Seiskalle kesäkuussa Vihdissä.

Lue myös: Rajun perheriidan seuraus: Toni Nieminen otti lapset mukaansa – ”Olen nyt yksinhuoltajaisä!”

Maisemanvaihdoksen Toni myönsi kuitenkin olleen hänelle kuin pelastusrengas hukkuvalle.

– Kaikki läheiseni asuvat täällä Etelä-Suomessa, joten ei ole tarvinnut olla ihan yksin. Nyt alkaa jo helpottaa, Toni huokaili tuolloin Seiskalle.

Vihdissä Toni sai Sami Uotilan järjestämän työpaikan lisäksi myös tilapäismajoituksen. Puuhaparkissa Toni ahkeroi huvipuistoisäntänä aamukymmenestä iltaseitsemään.

– Tämähän on lapsuuteni unelma-ammatti, Toni hihkui.

Lue myös: Toni Nieminen elämänsä myllerryksistä: ”Itseänikin välillä ihmetyttää!”

 

 

Teksti:Kai Merilä
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!