fbq
Uutiset
29.07.2019 08:47
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto
esko eerikäinen
Ero Martinasta vaivaa yhä – Esko Eerikäinen hakeutui terapiaan: "Kun erosin, jotain meni rikki sisälläni!"
Uutiset
29.07.2019 08:47
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto

Radiojuontaja Esko Eerikäinen kertoi suurista elämänmuutoksistaan Facebook-kirjoituksessaan.

Vuosi sitten Esko havahtui siihen, että hänen painonsa oli noussut ja kunto laskenut huomattavasti. Viime syksynä hänen elämäntapojaan ja ruokavaliotaan ruodittiin Olet mitä syöt -ohjemlassa.

Nyt Esko kertoo saaneensa elämänsä takaisin raiteilleen.

- Mua jännittää mut nyt se on tehty, vuosi sitten pistin itseni likoon ja laitoin itseni fyysisesti kuntoon, vuodessa tiputin 22kg painoa ja fyysinen kunto on nyt parempi kun moneen moneen vuoteen, Esko aloitti kirjoituksensa.

Lue myös: Esko Eerikäinen esittelee kotinsa: Sisustus vaihtuu kaksi kertaa vuodessa – kuvat!

Fyysisen kuntonsa lisäksi Esko halusi parantaa henkistä hyvinvointiaan. Hän kokee olevansa onnekas, sillä hänellä on maailman ihan tytär, paras työpaikka ja ihania ystäviä. Siitä huolimatta jotain puuttuu. Esko ei ole pystynyt luomaan toimivaa parisuhdetta kenenkään kanssa lähes kymmeneen vuoteen.

Lue myös: Esko Eerikäinen hyvin rankasta avioerostaan Martina Aitolehdestä: Minua ällötti se tapa, jolla käsittelin asioita!

Esko oli naimisissa Martina Aitolehden kanssa vuosina 2007-2011. Heillä on 9-vuotias tytär Victoria.

- Kun mä erosin reilu 9v sitten en ole pystynyt luomaan kunnollista parisuhdetta , aina miettinyt et kyl se tulee kun sen aika , näin ei vaan ole käynyt. Joku lukko ja pelko on aina takaraivossa ja kun mä erosin mun sisällä joku asia meni rikki. Mä olen sinut itseni kanssa ja hyvissä väleissä exäni ja olen käynyt läpi asioita mutta silti siellä on joku lukko jota en saa auki yksin, niinpä tein ja tilasin ajan terapeutille, en tiedä onko siitä apua ja mitä siellä on lukittuna ja hajalla sisällä mut mä haluan saada sen pian kuntoon. Se ei ota jos se ei anna.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »