fbq
Uutiset
16.01.2019 18:06
Teksti | Kuvat: Petri Voutilainen
Susanna Indren ja Samuli-rakas haaveilevat muutosta Espanjaan.
Entinen Salkkarit-tähti Susanna Indrén ja huomattavasti nuorempi Samuli-rakas: Haaveilemme muutosta Espanjaan!
Uutiset
16.01.2019 18:06
Teksti | Kuvat: Petri Voutilainen

Salatut elämät -sarjastakin tuttu näyttelijä Susanna Indrén, 52, pursuaa elämäniloa, kun hän avautuu suhteesta aviomieheensä, kokkina työskentelevään Samuli Salmiseen, 26.

Lue myös: Ex-Salkkarit-tähti Susanna Indrén ja 26 vuotta nuorempi Samuli avautuvat: Stalkkeri yrittää tuhota avioliittomme!

Susanna ja Samuli tutustuivat viisi vuotta sitten yhteisen ystävän kesäkekkereillä. Ystävyys syveni rakkaudeksi vasta puolitoista vuotta sitten, kun he tapasivat sattumalta ruokakaupassa.

Kihloihin he menivät vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen Kreikan-lomalla ja naimisiin elokuussa 2017. Suhteen aikana he ovat tehneet useita ulkomaanmatkoja, joilla ovat oppineet tuntemaan toisiaan paremmin.

– Netin keskustelupalstoilla tuntemattomat ihmiset ovat kummastelleet suhdettamme. Emme kuitenkaan välitä nimettömistä huutelijoista, Samuli toteaa.
– Netin keskustelupalstoilla tuntemattomat ihmiset ovat kummastelleet suhdettamme. Emme kuitenkaan välitä nimettömistä huutelijoista, Samuli toteaa.

 

Lue myös: Näin näyttelijä Susanna Indrén ja Samuli-rakas selättivät aviokriisin: Eri teille lähteminen on luovuttamista!

– Häämatkamme suuntautui Thaimaahan, missä olimme kuukauden kahdestaan, Susanna toteaa.

– Olemme tehneet kaikkiaan kuusi ulkomaanreissua suhteemme aikana. Haaveilemme, että voisimme jonain päivänä muuttaa yhdessä Espanjan lämpöön, Samuli kertoo.

Lue myös: Näyttelijä Susanna Indrén paloi loppuun ja laittoi korkin kiinni: Seiskan jutut avasivat silmäni!

Sukulaiset hyväksyivät

Ikä on ainoastaan numeroita Samulille ja Susannalle, jotka eivät ole koko aikana miettineet 26 vuoden ikäeroa. Myös lähipiiri on hyväksynyt liiton.

– Sukulaiseni eivät ole kommentoineet ikäeroamme. Samuli pelkäsi alussa, miten hänen sukulaisensa reagoivat suhteeseemme. He ottivat kuitenkin meidät hyvin vastaan, Susanna sanoo.

Lue myös: Susanna Indrén, 52, ja 26 vuotta nuorempi Samuli-rakas pohtivat perheenlisäystä: Lapsi sijaissynnyttäjän avulla?!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!