Uutiset

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Maaret Kallio joutui sairaalahoitoon: "Niinhän se usein on, että ihmisellä on hienot suunnitelmat ja sitten elämä tulee suurempana väliin"

04.04.2018 09:38

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa kahden tuotantokauden verran asiantuntijana vaikuttanut Maaret Kallio on joutunut sairaalahoitoon.  

KATSO MYÖS: Kumpi on kumpi?! Ensitreffit alttarilla -kaunotar ja MTV:n meteorologi ovat kuin kaksi marjaa - katso itse!

Psykoterapeutti harmittelee sosiaalisessa mediassa, ettei sairaalakaapu edusta sellaista muotia, johon hän haluaisi pukeutua. 

- Mutta kun umppari äkisti hikeentyy, ei vaihtoehtojakaan jää. Niinhän se usein on, että ihmisellä on hienot suunnitelmat ja sitten elämä tulee suurempana väliin, Maaret aloittaa. 

- Olen tässä tehnyt siis omakohtaista kenttätutkimusta siitä, miten inhimilliset kohtaamiset toteutuvat suomalaisessa terveydenhuollossa. Ehkä niistä saa vielä joskus bloginkin... 

Hashtagien perusteella Maaret on kärsinyt kovista kivuista. Tunnistesanojen joukossa lukee nimittäin #lujastikipeä sekä #pakkojarrutus. 

Kotona Maaretia odottaa pienen pieni cockerspanieli. Sairaalakuvan kommentoinnista selviää, että heti operaation jälkeen Maaretilla olikin huoli suloisesta karvapallosta. 

- Leikkauksesta heräämisenkin jälkeen kyselin nukutushuuruissani koiran perään, Maaret vastaa erääseen tsemppiviestiin. 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!