Katso videot!

Ennusti kiinniottonsa! Jari Aarnio puhuu tuoreella kohuvideolla Seiskalle henkirikosepäilystään: "Samanlaisia piirteitä kuin Anneli Auerin jutussa!"

Uutiset | 11.07.2018 20:59

STT ja Helsingin Sanomat uutisoivat ensimmäisenä, että huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio on otettu kiinni tänään keskiviikkona (11.7.) liittyen henkirikosepäilyyn.

Aarnio olisi epäilyjen mukaan ollut tietoinen etukäteen vuonna 2003 tapahtuneesta Volkan Ünsalin palkkamurhasta, mutta ei olisi poliisina puuttunut murhasuunnitelmaan.

LUE LISÄÄ: STT & HS: Jari Aarniota epäillään henkirikoksesta - poliisi otti kiinni!

Seiskan saamien tietojen mukaan Aarnio otettiin kiinni tänään Porvoossa, kun hän oli käymässä hierojalla ja häntä säilytetään nyt Vantaan poliisivankilassa.

Juhannuksen alla Aarnio vapautettiin tutkintavankeudesta liittyen Helsingin hovioikeudessa käsiteltyyn tynnyrihuumejuttuun. Käsittely päättyi ja päätös jutussa annetaan ensi vuonna. Käräjillä Aarnio sai jutussa kymmenen vuoden tuomion.

Seiska tapasi Jari Aarnion hänen kodissaan heinäkuun alussa. Haastattelussa paljastui, että Aarniolla oli vihiä häneen kohdistuvista epäilyistä ja siitä, että hänet tullaan ottamaan henkirikostutkinnassa kiinni. Hän myös etukäteen arveli, miten kiinniotosta tullaan uutisoimaan. 

Katso Jari Aarnion erikoishaastattelu tästä artikkelista.

Seiska oli yhteydessä aiemmin tänään Jari Aarnioon, joka kertoi tuolloin ”tilanteen olevan päällä”.

LUE: Henkirikoksesta epäilty Jari Aarnio Seiskalle vain hetki ennen kiinniottoaan: Nyt on tilanne päällä!

Seiska tapasi Jari Aarnion vapautumisen jälkeisenä päivänä juhannuksen alla.

LUE: Tutkintavankeudesta vapautunut Jari Aarnio ei mennyt kotiin ensimmäisenä yönään: ”Vankilasta lähdön jälkeen päivä oli tapahtumarikas!” 

Teksti:Mia Jussinniemi
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Vuokra- ja ruokarahat tiukassa! Marianne Kiukkonen elämästään yh-äitinä: Kadun, etten ollut enemmän läsnä poikani elämässä

Katso video!

Tara Koivukoski eli vuosia suhdehelvetissä: Viimeinen pahoinpitely oli tappaa

Katso video!

Huutokauppakeisarin suosikkimyyjä Mersu-Matti: ”Aki Palsanmäki himoitsee aarteitani” – katso video huikeasta kokoelmasta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!