Uutiset
Katso kuva!

Emilia Pikkarainen palasi lemmenlomalta uuden rakkaansa kanssa! Paparazzi yllätti lentokentällä – kuva!

18.02.2020 06:04

Seiskan toimituksen saamat kuumat vinkit paljastivat, että Formula 1 -tähti Valtteri Bottaksen ex-vaimo Emilia, 27, ilmestyi suositulle Indonesian Balille komean nuoren miehen kanssa.

Toissa viikon sunnuntaina rakastavaiset bongattiin Singaporesta. He lensivät Finnairin suoralla lennolla Helsinkiin. Seiskan paparazzi ikuisti väsyneen, mutta levänneen oloisen pariskunnan ensimmäisiin yhteiskuviin varhain maanantaiaamuna Helsinki-Vantaan lentoaseman tuloaulassa.

Emilia ja uusi rakas saapuivat varhain viime viikon maanantaina Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Pari näytti pitkän lennon jäljilta uupuneilta, mutta hyvin lomailleilta.
Emilia ja uusi rakas saapuivat varhain viime viikon maanantaina Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Pari näytti pitkän lennon jäljilta uupuneilta, mutta hyvin lomailleilta.

 

Lue myös: Ökykallis lemmenloma Balilla – Instagram-kuhertelu paljasti Emilia Pikkaraisen uuden suhteen!

Kauppaa sähköautoja

Emilian uusi rakas on 25-vuotias autoalalla vaikuttava suomenruotsalainen herrasmies, joka asuu pääkaupunkiseudulla. Hän työskentelee erään suuren sähköautovalmistajan neuvonantajana.

Miehen isä on tunnettu suomalainen rallitähti, joka on tehnyt tiivistä yhteistyötä muun muassa Valtteri Bottaksen kanssa.

Lue myös: Minitulot Valtteriin verrattuna! Emilia Pikkaraisen uusi rakas kauppaa sähköautoja!

Tarkkaa tietoa ei siitä ole, kuinka kauan Emilia ja mies ovat toisiaan tapailleet. Seiskan tietojen mukaan suhde kuitenkin on alkanut vasta sen jälkeen, kun Valtteri yllättäen viime marraskuussa päätti ottaa avioeron Emiliasta.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!