Uutiset
Katso kuva!

Emilia Laguksen kohtuun menehtyneen vauvan kuolinsyy selvisi – sai kuulla uutisen syntymäpäivänään: ”Vaikka menetys sattuu, niin on iso helpotus tietää”

11.06.2020 15:49

Seurapiirikaunota Emilia Laguksen (o.s. Poikkeus) pitkään kestänyt raskausilo muuttui hyvin nopeasti syvään suruun huhtikuun puolivälissä, kun hänen lapsensa todettiin kuolleeksi kohtuun.

Kaunotar sai nyt 29-vuotissyntymäpäivänään kuulla, miksi hänen raskautensa päättyi traagisesti.

Emilia jakoi saamansa tiedon Instagram-päivityksessään, joka mukailee paljon hänen tuntemuksiaan raskauden aikana. 

Tunteita täynnä

Hänen päivityksensä on eräänlaista tunteiden vuoristorataa, koska se alkaa hyvin iloisessa sävyssä mutta muuttuu surusta kiitollisuuteen. 

- Paljon onnea mää. Tänään 29v! Lahjaksi me ostettiin mulle Chanelin lenkkarit ja Versacen lautaset, jotka olen aina halunnut! 

Suosikkilahja oli tänä vuonna Emilialle jotain muuta kuin ostettavaa materiaa. 

- Mut mun paras syntymäpäivälahja oli se, että saatiin tietää pienen enkelivauvamme kuolinsyy. Syy oli napanuorakomplikaatio. 

Apua suruun

Emilia kiittelee tiedon saannista, vaikka se kivuliaasta asiasta häntä muistuttaakin. 

- Vaikka menetys sattuu, niin meille on iso helpotus tietää, että kuolema on täysin odottajasta riippumaton. Tapahtuneen ei oleteta uusiutuvan ja ennen kaikkea kukaan ei olisi voinut tehdä mitään toisin. Ps. Me sanalla tarkotan mua ja mun miestä! Vaikka ikää on tullut, en oo alkanut teitittelemään itseäni, Emilia tarkentaa. 

Pariskunta

Emilian avioitui miehensä kanssa viime vuonna Malediiveilla. Yhdessä he ovat olleet noin muutaman vuoden. Aviomiehensä hän löysi nimikaimaystävänsä exästä. 

- Monesti ajatellaan, että kavereiden ex-kumppaneihin ei saa koskea. Niin ajattelin myös itse aiemmin, mutta meillä vain kohtasi. Tunnen molemmat niin hyvin, että minun ei olisi tarvinnut kysyä edes Emilialta lupaa, voinko seurustella hänen exänsä kanssa, kaunotar totesi Seiskalle, kun rakkaus oli syttynyt. 

Emilian paras ystävä Emilia Lagus ei edes yllättynyt asiasta. 

- Luulen, että minulle se tuli vähemmän yllätyksenä kuin ex-miehelleni ja Emilialle, Lagus totesi tuolloin.

Emilia Lagus o.s Poikkeus ja Emilia Lagus
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!