fbq
Uutiset
18.09.2018 07:59
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Timo Korhonen ja Marie Haverlid
Janne Raninen on ollut avoliitossa räppäri Mercedes Bentson kanssa loppuvuodesta 2015.
Elinkautisvanki Janne Raninen on avoliitossa räppäri Mercedes Bentson kanssa: Lusimiseni on vaikeampaa hänelle kuin minulle!
Uutiset
18.09.2018 07:59
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Timo Korhonen ja Marie Haverlid

Janne Raninen, 41, suorittaa elinkautista rangaistustaan Volkan Ünsalin vuonna 2003 tapahtuneesta murhasta. Jannen elämästä on ilmestynyt Kutsuvat minua palkkamurhaajaksi -elämäkerta.

Lue lisää: Lähes koko aikuisikänsä vankilassa istunut Janne: Ystävyys johti murhiin!

Volkan Ünsalin murhan aikoihin Janne Raninen oli alkanut saada tarpeekseen rikollisesta elämästä. Lopullinen niitti tuli, kun hän sai jälkikasvua. Janne on keskustellut teoistaan nyt kouluikäisen lapsensa kanssa.

– Tytär kysyi kuusivuotiaana, mitä olen tehnyt, kun olen vankilassa. Kerroin, että löin kaveria niin kovaa, että hän meni taivaaseen. Ei sen ikäiselle lapselle voi asiaa enempää selittää. Siitä se lähti. Olemme käsitelleet asiaa sitä mukaa, kun hän on kasvanut.

Janne on ollut avoliitossa räppäri Mercedes Bentson kanssa loppuvuodesta 2015.
Janne on ollut avoliitossa räppäri Mercedes Bentson kanssa loppuvuodesta 2015.

 

Lue lisää: Jari Aarnio liitettiin vanhaan henkirikokseen - elinkautisvanki Janne Ranisen hurja väite: Poliisi tiesi murhasta etukäteen!

Elinkautisensa aikana Janne on valmistautunut ennen pitkää koittavaan vapauteen. Hänellä on catering-alan perustutkinto, ja hän opiskelee parhaillaan restonomiksi.

Vapaudessa odottaa myös Jannen avovaimo Linda-Maria Roine, 25, joka tunnetaan paremmin räppäri Mercedes Bentsona.

Lue myös: Piriteininä elänyt räppäri Mercedes Bentso: Näin hankin rahat huumeisiin!

– Lusimiseni on paljon vaikeampaa avopuolisolleni kuin minulle. Olen tottunut vankilaan, mutta hän on yksi läheisistäni, joka joutuu ikään kuin lusimaan minun kanssani, 14 vuotta elinkautista suorittanut Janne sanoo.