fbq
Uutiset
22.09.2017 08:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Elina Tervo / JA Ribas Photo Studio
Elina Tervo
Elina Tervon yllättävä romanssipaljastus: Jätin NBA-miljonäärin!
Uutiset
22.09.2017 08:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Elina Tervo / JA Ribas Photo Studio

Fitness-mallina ja tosi-tv-tähtenä tunnetuksi tullut Elina Tervo on elämänjanoinen nainen. Muun muassa Martina ja hengenpelastajat -realitystä muistettava Elina on ehtinyt 30 vuoden ikään mennessä kokea enemmän kuin moni muu koko elämänsä aikana.

Seiskan lukijatkin ovat saaneet äimistellä kaunottaren jos jonkinlaisia käänteitä. On kuitenkin jotain, mitä rovaniemeläislähtöinen ja tällä hetkellä Barcelonassa asustava Elina ei ole koskaan aiemmin kertonut julkisuuteen.

– Minulla oli suhde NBA-pelaajan kanssa, hän pamauttaa yksinoikeudella Seiskalle.

Tähti lirkutteli Instagramissa!

NBA eli National Basketball Association on kiistatta maailman kovatasoisin koripallosarja. Käytännössä kaikki sen pelaajat ovat tähtiä, jotka tunnetaan varsinkin Pohjois-Amerikassa erittäin hyvin – myös Elinan taannoinen heila.

– Itse en tosin häntä alkuun tunnistanut. Vaikka rakastankin urheilua, en ole koskaan kauheasti seurannut korista, Elina myöntää.

– En tunnista pelaajia ulkonäöltä tai nimeltä. Mutta hän vain päinvastoin tykkäsi siitä, etten ollut heti, että vau.

Elina Tervo asuu nykyään Barcelonassa.

Kyseinen korissutina juontaa juurensa syksyyn 2015, jolloin Elina vietti kolme kuukautta Yhdysvalloissa erään asiakkaansa kuntoutusprojektin merkeissä. Chicagon lähellä asunut suomalaiskaunotar kertoo saaneensa koristähdeltä yksityisviestin Instagramissa.

– Insta on Tinderini, sinne on moni muukin pistänyt viestiä, huvittunut Elina hymähtää.

– Menin sitten tietysti katsomaan hänen profiiliaan, että minkälainen kundi on kyseessä. Ja vasta silloin tajusin, että oho, tämä taitaakin olla joku koristähti. Sitten piti vielä oikein googletella häntä.

Elina kuvailee kolmen kuukauden periodiaan rapakon takana ikimuistoiseksi, mutta myös silmiä avaavaksi. Jossain vaiheessa hänestä alkoi tuntua siltä, ettei suhde amerikkalaistähteen vain toiminut.

– Eniten rassasivat hänen jatkuvat pelimatkansa ja tiukat aikataulunsa. Se oli jotain, joka ei toiminut. Kerroin sitten hänelle, ettei minusta ole sellaiseen, vaan että haluaisin keskittyä omaan juttuuni.

Lue lisää Elinan kuulumisia tuoreimmasta Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »