Anna Puun ex-mies ja nykyinen puoliso viettävät aikaa yhdessä: "Erossa ei tarvitse menettää ihmisiä lopullisesti"

Uutiset | 12.06.2019 14:02

Laulaja Anna Puu, 37, on tähän saakka ollut varsin vähäsanainen yksityiselämästään. Nyt Anna kuitenkin kertoo varsin avoimesti tilanteestaan Trendi-lehden artikkelissa. 

Lue myös: Anna Puu murtuu kyyneliin suositussa tv-ohjelmassa – avioero aiheutti syyllisyyden tunteen: En halua satuttaa ihmisiä

Pitkä ja kivinen tie

Anna oli ennen nykyistä puolisoaan, tuottaja Jukka Immosta, naimisissa viisi vuotta. Tästä suhteesta Annalla on myös tytär. Pariskunta erosi vuonna 2013. Laulaja kertoo lehtiartikkelissa, että ero tuntui pitkään hyvin kipeältä. Nykyisin hän on katsonut asiaa lempeydellä ja muistellut suhteen hyviä puolia.

- Tie tähän pisteeseen oli helvetin pitkä ja kivinen. Yhä asia nostaa välillä päätään, muttei lähellekään niin usein kuin aiemmin. Olen oppinut antamaan itselleni anteeksi, hän kertoo haastattelussa.

Anna kertoo lehdelle kyllästyneensä olemaan se eronnut ihminen. 

Sulassa sovussa 

 Anna ja ex-puoliso ja Jukka tulevat hyvin toimeen keskenään, sillä eroperhe viettää toisinaan aikaa keskenään. Esimerkiksi pääsiäisenä koko joukko kokoontui saman pöydän ääreen. 

- Jollei halua, erossa ei tarvitse menettää ihmisiä lopullisesti. Vanhempani ovat yhtä läheisiä eksäni kanssa kuin ennenkin, Anna Puu kertoo Trendissä.

Kriisi

Anna avautui viimeksi avioerostaan Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa maaliskuussa. Hän purskahti jaksossa itkuun. 

 Maria halusi tietää, miksi Anna päätti erota.

- Se liittyi varmasti kolmenkympin kriisiini. Se oli sekavaa aikaa pääni sisällä… Nuorena äitinä ja oman identiteettinsä uudelleen kasaamisessa. Sitten vain huomasin, ettei keikalta ollutkaan kivaa tulla kotiin, Anna kertoi.

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!