Eläköityvältä iskelmäori Frederikiltä hurja väite: Tienasin urallani 10 miljoonaa euroa!

Uutiset | 03.11.2019 15:03

Uransa lopettamisestaan toissa viikolla uutispommin jysäyttänyt iskelmäori Frederik kertoi Seiskalle anoneensa useaan otteeseen valtion taiteilijaeläkettä – turhaan.

– Se on aika perkeleen outoa ottaen huomioon, että olen levyttänyt urani aikana yli 500 laulua. Levyjäkin on tullut myytyä aika s****nasti, hän puhisee.

1970-luku oli Frederikin läpimurron vuosikymmen.
1970-luku oli Frederikin läpimurron vuosikymmen. Kuva vuodelta 1978.

 

Lue lisää: ”Minua ei kelpuutettu Vain elämää -ohjelmaan!” Ilman taiteilijaeläkettä jäänyt Frederik lataa: ”Se on p****leen outoa!”

Sitä vaaraa ei silti ole, että läpeensä viriili Frederik päätyisi varattomana vanhustenkotiin. Hän vakuuttaa pärjäävänsä vastakin, sillä taloudellinen tulevaisuus on kuulemma turvattu.

– Ei minulla mitään hätää ole. Jotain on jäänyt sukanvarteenkin, Reetu rykäisee ja valaisee asiaa:

– 2000-luvun alussa vedin vielä miljoonatiliä, eikä missään mummonmarkoissa, vaan ihan euroissa. Olin niinä vuosina erittäin suosittu festariesiintyjä, ja keikkaliksani liikkuivat 4 000 eurosta jopa 20 000 euroon asti. Tämä on tosi.

Uransa jäljiltä Reetu ei jää puille paljaille. – Sukanvarteen on jäänyt jotain. Eräänäkin vuotena keräsin lähelle miljoonan euron tulot.
Uransa jäljiltä Reetu ei jää puille paljaille. – Sukanvarteen on jäänyt jotain. Eräänäkin vuotena keräsin lähelle miljoonan euron tulot. Kuva vuodelta 1998.

 

Lue myös: ”Keikkaliksoja oli pakko leikata!” Uransa päättävän Frederikin raju tilitys: Jouduin boikottiin!

10 miljoonan tienestit?

Kun vuosikymmeniä kestäneen uran kokonaisansioita kysäisee, Frederik hiljenee hetkeksi.

– Jollen kauheasti valehtele, niin sanotaan, että ainakin 10 miljoonaa euroa, hän väittää ilmeenkään värähtämättä.

Reetu tunnustaa osan rahoista huvenneen elämän aikana.

– Olen myös tehnyt niin sanotusti bisnestä. Minulla on joitakin asuntoja ja muita sijoituksia, kuten osakkeita. Vaikka olenkin junttidiskon kuningas, niin en minä sentään tyhmä ole!

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!