Katso kuva!
Helmi-Leena Nummela ja Roope Salminen

Ei mikään salasuhde enää! Roope Salminen ja Helmi-Leena Nummela kuhertelivat Tampereella - silminnäkijä: "Tunnelma muuttui erittäin läheiseksi" - kuva!

16.05.2019 22:01

Torstaina 16.5. ilmestynyt Seiska paljastaa, että juontaja-näyttelijä Roope Salmisen ja Putous-tähti Helmi-Leena Nummelan parisuhde voi paremmin kuin hyvin! Sketsihahmo-rakastavaiset on bongattu Tampereen Särkänniemen huvipuistossa. Tunnettu pariskunta kiinnitti huomiota myös Tampereen keskustassa.

Lue lisää: Roope Salmisen ja Helmi-Leena Nummelan kohusuhde syvenee: Putous-tähdet vaihtoivat himokkaita suudelmia huvipuistossa!

Rakastavaiset Tampereen keskustassa

roope salminen

Lue myös: Putous-kaunotar Helmi-Leena Nummela vaikenee suhteestaan Roope Salmiseen – avautuu entisestä näyttelijärakkaastaan: ”Lähetin hänelle jatkuvasti viestejä!”

Tarkkaavainen Seiskan lukija huomasi Roopen ja Helmi-Leenan alkuviikosta Tampereella, Hämeenpustion ja Hallituskadun kulmassa.

- Roope odotteli Helmi-Leenaa Työväen teatterin edessä. Kun hän saapui, tunnelma muuttui erittäin läheiseksi. He halasivat ja sen jälkeen vielä suutelivat. Oikein kaunis pari! 

Seiskalle kerrotaan, että Roope ja Helmmi-Leena ovat nykyään jo tuttu näky Tampereella, eivätkä he peittele suhdettaan ulkopuolisten katseilta.
 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mariama Bah
Kuvat: seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!