Katso kuvat!

Eduskuntatyylien erikoisuuksia: Laura Huhtasaaren ja Teuvo Hakkaraisen vaelluskengät - shoppailevatko he yhdessä?

Uutiset | 03.05.2019 20:04

Vastavalittu eduskunta on kokoontunut kuluvalla viikolla ensimmäisiä kertojaan. Suuressa salissa on paitsi kuultu toisistaan poikkeavia mielipiteitä, niin nähty myös varsin erilaisia pukeutumistyylejä. Perussuomalaiset ovat esiintyneet paikoin jopa ylirennoissa asukokonaisuuksissa, toisin kuin vaikkapa kristillisdemokraatit.

Lehterillä zoomaillut Seiskan paparazzi havaitsi, että viitasaarelaisen sahurin Teuvo Hakkaraisen, 59, kohua herättäneet vaelluskengät eivät olleen ainoat laatuaan!

Kravatti, pikkutakki, vaelluspopot!

Teuvo

Torstain täysistunnossa nimittäin paljastui, että puolueen varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari, 40, oli myös pukeutunut vastaaviin ruskeisiin lenkkareihin.

Lauran kengät olivat tosin huomattavasti sirommat, kuin Teuvon miehekkäät jalkineet. Lauran asu oli muutenkin erittäin arkinen, eikä huokunut lainkaan parlamentaarista arvokkuutta. 

Arkisen maanläheistä! 

Huhtasaari - L

Asiantuntija kommentoi

Tunnettu stylisti Outi Broux ihmettelee Laura Huhtasaaren tyyliä. Perusviesti on: Huhtasaari on näyttävä nainen, ja hän totta vie pystyy parempaankin.

- Näyttää siltä, että perussuomalaiset ovat käyneet preppaussäännöt läpi. Pitää olla äänestäjilleen samaistuttava. Mutta tämä tyyli... hänen todellakin pitäisi tietää paremmin. Onko tämä sellaista oppositio-asetelmaa, että puolue valmistautuu oppositioon ja ikään kuin näyttää sen...Tämä on pukuprotesti. Ehkä tarkoitus on antaa mielikuva, että "olemme pienen ihmisen asialla", mutta silti. Eikö hän jaksa miettiä, mitä päällensä laittaa?

Haluatko nähdä lisää vauhdikkaita paparazzi-kuvia? 

Klikkaa tästä ja ota Seiskan paparazzi Panu Hörkkö seurantaan!

 

Teksti:Pauli Poutanen, Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!