fbqDuetto ja drinkkejä! Missikaunotar Katariina Juselius kommentoi NHL-tähti Mikko Rantasen kanssa viettämäänsä karaokeiltaa: ”Hän on niin nuori! | Seiska
Katariina Juselius vietti illan Mikko Rantasen kanssa.

Duetto ja drinkkejä! Missikaunotar Katariina Juselius kommentoi NHL-tähti Mikko Rantasen kanssa viettämäänsä karaokeiltaa: ”Hän on niin nuori!

Uutiset | 21.09.2019 08:57

Seiska paljasti aikaisemmin, että Miss Suomi -finalisti Katariina Juselius, 24, vietti vauhdikkaan karaokeillan NHL-tähti Mikko Rantasen, 22, kanssa helsinkiläisessä Wallis-karaokeravintolassa juuri ennen missikiertueen alkua.

Lue lisää: Kuumia hetkiä karaokeravintolassa! NHL-tähti Mikko Rantanen ja Miss Suomi -finalisti Katariina Juselius läheisissä tunnelmissa – kuvat Seiskassa!

Seiska vietti viime viikon missifinalistien kanssa Turkin lämmössä, missä Katariina oli valmis valottamaan kaksikon läheisiä välejä. Kuullessaan asiasta hän puhkesi nauruun.

– Ehkä saatoin olla ulkona Mikon kanssa! Tykkään käydä karaokea laulamassa suomalaisia hittejä, Katariina naureskeli ja jatkoi hetken mietittyään:

– Olemme Mikon kanssa ystäviä, mutta ei puhuta hänestä enempää. Hän on niin nuori.

Lue myös: NHL-tähteen yhdistetty Miss Suomi -finalisti Katariina Juselius myöntää kesäsutinan – viihtyy kuitenkin sinkkuna: Tarvitsen talvipoikaystävän!

Katariina myöntää viettäneensä hauskan illan NHL-tähden seurassa.

– Vedimme yhdessä jopa dueton!

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!