fbq
Uutiset
03.09.2020 08:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Dannyn kotialbumi
Danny ja Helmi Loukasmäki
Dannyn 19-vuotiaan avustajan unelmakesä oli päättymäisillään – sitten Iso D, 77, veti vielä melkoisen ässän hihastaan: tarjosi viimeiset kyydit nuorelle Helmille!
Uutiset
03.09.2020 08:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Dannyn kotialbumi

Muutaman viikon takainen Seiska julkaisi Ilkka ”Danny” Lipsasen, 77, ja Helmi Loukasmäen, 19, ensimmäisen yhteishaastattelun. Laajassa erikoisartikkelissa kaksikko avasi Helmin ainutlaatuista avustajasuhdetta itseään lähes 60 vuotta vanhempaan viihdepioneeriin.

Lue myös: Danny, 77, ja Helmi, 19, ensimmäisessä yhteishaastattelussa – nuorella kaunottarella takana unelmien kesä Raumalla: ”Outoa, mutta ihanaa!”

Nyt nuoren pohjanmaalaisneidon unelmien kesäpesti on päättynyt. Mutta ennen kuin Helmi palasi kotikonnuilleen Ilmajoelle, Danny vetäisi kokeneena kettuna vielä yhden ässän hihastaan.

– Olen kunniajäsen raumalaisveljeskunnassa, joka harrastaa vanhoja autoja ja moottoripyöriä. Yksi jäsenemme on tunnettu grillimestari Santtu Pelamo, jonka kanssa kehittelin Helmille ikimuistoisen yllätyksen, Danny alustaa Seiskalle.

Lue myös: Dannyn, 77, nuori avustaja Helmi, 19, poseeraa pakarat kohti kameraa erittäin kireissä minishortseissa – ”Noh, tykkään näyttää hyvältä ja sopivan seksikkäältä”

Ihastutti veljeskuntaa

Grillimestari-Santun tallista löytyy hulppea vanha Rolls-Royce, jolla musiikkineuvos halusi tarjota vielä viimeiset kyydit nuorelle avustajalleen.

– Pyysin Santtua, ja hän lupautui enemmän kuin mielellään viemään Helmin yksityiselle kunniakierrokselle. Se ei ollut kyllä ihme, sillä Helmi saattoi hyvinkin ihastuttaa veljeskuntaamme olemassaolollaan, Danny myhäilee.

Lue lisää ja katso kuva Dannyn järjestämästä yllätyksestä Helmille torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »