fbq
Uutiset
30.05.2020 21:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
ff
Danny ja Erika asuvat erillään: Tulevaisuus näyttää, miten vaikuttaa parisuhteeseen!
Uutiset
30.05.2020 21:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Vuoden 2016 tangokuningatar Erika Vikman muutti loppuvuodesta 2018 Kirkkonummelle avoliittoon Dannyn kanssa, mutta he eivät asu enää yhdessä. Erika kertoi Seiskalle asuneensa jo vuoden verran Tampereella. 

- Olen kokenut hyväksi ratkaisuksi, että minulla on oma asunto, jossa ovat tavarani ja esiintymisvaatteeni. En halua olla kenenkään jaloissa kaikkien romujeni kanssa, Erika kertoo.

Erikale

Dannyllä ei ole mitään sitä vastaan, että Erikalla on oma kotinsa eri kaupungissa. Danny vieraili rakkaansa kotona ensimmäisen kerran hautajaisten yhteydessä. 

- Erika halusi oman asunnon syntymäkaupungistaan, koska haluaa olla lähellä ystäviään. Tulevaisuus näyttää, miten erillään asuminen vaikuttaa parisuhteeseemme. Hän asuu silti osittain luonani ja on tulossa kesäloman viettoon mökilleni Raumalle.

Yhä yhdessä

Danny kiistää pitkään velloneet huhut, joiden mukaan hän ja Erika olisivat päätyneet seurustelusuhteessaan eroon. 

- Olemme yhdessä. Minun mielestäni parisuhteemme ei ole päättynyt, mutta en tiedä, mikä on sitten Erikan mielipide. Tietäisin, jos emme olisi yhdessä, Danny toteaa.

Cicciolina-kappaleella Uuden musiikin kilpailussa hurmannut Erika tekee parhaillaan uutta musiikkia.

- Olen löytänyt musiikillisen suuntani. Tulevalle albumille tulee jytkettä ja rohkeita teemoja. Osallistun myös itse kappaleiden sanoittamiseen.

Tampereen likkoja

Erika on asunut Tampereella viime kesästä lähtien.

– Muutin vappuna uuteen kotiin! Aiemmin olen asunut osittain Dannyn luona, mutta tarvitsen oman paikan, sillä en halua olla kenenkään jaloissa romujeni kanssa. Uusi kotini on hyvin pieni, ja olen sisustanut sen mieleisekseni, Erika kertoi Seiskalle Saara Aallon Queens Live – Eurovision Divas! -nettikonsertissa Hercules-ravintolassa.

Erika Vikman

Lue myös: Rietasteli rintsikoissa? Uhkea Erika Vikman käänsi katseita Tampere-talossa – antava iltapuku paljasti laulajan rintaliivit: ”Totta, ovathan ne kauniit liivit”

Tuolloin Erika vaikeni suhteestaan elämänkumppaniinsa Dannyyn. Taannoin Apu-lehdelle antamassaan haastattelussa hän paljasti olevansa biseksuaali.

– Lehtijutun ilmestymisen jälkeen olen saanut treffipyyntöjä sekä naisilta että miehiltä. Haluan kuitenkin pitää omana tietonani, olenko seurustellut naisen kanssa.

Lue myös: Dannyn Erika-rakas tunnustautuu pikkutuhmaksi – ”Intiimielämämme kuuluu vain meille!”