fbq
Uutiset
14.01.2021 06:32
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: D-TUOTANNON ARKISTO
Danny ja Helmi
Danny hullaantui täysin! Helmi Loukasmäki yllätti laulutaidoillaan studiolla – katso!
Uutiset
14.01.2021 06:32
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: D-TUOTANNON ARKISTO

Helmi Loukasmäki, 19, saattoi iskeä kultasuoneen tutustuessaan Ilkka ”Danny” Lipsaseen.

Ensin nuori pohjanmaalaisblondi pääsi viettämään unelmiensa suvea musiikkineuvoksen Rauman-huvilalla. Taianomaista kesäpestiä seurasi syventynyt ystävyys 78-vuotiaaseen konkariin, jonka Kirkkonummen kivilukaalissa hujahti koko syksy.

Nyt nuori Helmi on päässyt kokemaan jälleen jotain uutta: urallaan useita tähtiartisteja alkuun auttanut Danny on tutustuttanut nuorta ystäväänsä studiotyöskentelyn saloihin.

Lue myös: Helmi Loukasmäki kehuu Dannya posket punaisina: Tuntuu tosi hyvältä ja kiitolliselta

danny ja helmi

Danny oli myyty Helmin musisointitaidoista. – Tämä neito on mitä luoduin showbisnekseen!

Lue myös: Danny nettosi muhkean tukon rahaa, Helmi Loukasmäellä liki olemattomat tulot - Erika Vikman tienasi syntisen muodollisesti!

Studiosessio oli Helmille ensimmäinen laatuaan, mutta aivan kylmiltään 19-vuotias kaunotar ei nuotteja lueskellut. Ikänsä musiikkia harrastanut vaaleaverikkö on laulanut kuorossa ja taitaa peräti neljä eri instrumenttia: pianon, kitaran, viulun ja harmonikan.

– Kyllä piano on niistä kaikkein rakkain. Rakastan kyllä laulamistakin, Helmi kertoo.

– Studiopäivästä jäi hyvä fiilis, oli mukavaa.Toki se kaikki oli vasta harjoittelua ja kokeilua, enkä vielä tiedä, mitä haluan isona tehdä. Kartoitan nyt välivuoden aikana vähän kaikenlaisia vaihtoehtoja.

Lue koko juttu ja Dannyn hehkutukset tänään torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA TÄSTÄ SEISKA

Dannyn ja Helmin ainutlaatuinen suhde

Kuten Seiskan lukijat hyvin tietävät, 19-vuotias Helmi Loukasmäki oli lähes koko viime kesän ainutlaatuisessa avustajasuhteessa Dannyn kanssa. Veronmaksajia valtavasti kiinnostanut tapaus valottui, kun Seiska julkaisi ensimmäisenä mediana musiikkineuvoksen ja kaunottaren yhteishaastattelun.

Lue myös: Danny, 77, ja Helmi, 19, ensimmäisessä yhteishaastattelussa – nuorella kaunottarella takana unelmien kesä Raumalla: ”Outoa, mutta ihanaa!”

Vielä kesällä tilanne oli se, että Helmi hengaili Raumalla ennen kaikkea auttaakseen Dannya ja työryhmäänsä päivittäisissä askareissa. Enää kyse ei ole ammatillisesta suhteesta: Danny korostaa Helmin avustajapestin päättyneen länsirannikon kesähuvilalle.

Mistä on kyse?

Silti upea vaaleaverikkö on viettänyt valtaosan loppuvuodesta legendaarisen musiikkineuvoksen kivitalossa. Jollei kerran kyse ole ammatillisesta suhteesta, niin mistä sitten? 

– Tapani elää on sellainen, että lähes kaikki ihmissuhteeni ovat hyvin pitkäaikaisia. Sihteerinikin on ollut palkkalistoillani 54 vuotta. Yritän aina rakentaa ihmissuhteista elinikäisiä tai ainakin mahdollisimman pitkiä, Danny muotoilee.

– Ilokseni Helmi on liittynyt tähän joukkoon. Hän on osoittautunut minulle tärkeäksi ja merkitykselliseksi ihmiseksi, joka huomioi ihmiset kohteliaasti. Helmi on hieno, uusi ystäväni.

Lue myös: Dannyn, 78, ja Helmi Loukasmäen, 19, joulutilitys: Suhteemme syveni!

– Tämä nainen on kovasti mieltynyt blineihin. Siksi illallistamme toisinaan Helsingissä venäläisravintola Troikassa. Vien hänet mielelläni ulos syömään.
– Tämä nuori nainen on kovasti mieltynyt blineihin. Siksi illallistamme toisinaan Helsingissä venäläisravintola Troikassa. Vien hänet mielelläni ulos syömään, Danny paljastaa Seiskalle.

"Iällä ei merkitystä"

Joulukuisen artikkelin ilmestyessä oli varmaa, että osa lukijoista alkaa kohotella kulmakarvojaan: miksi 78-vuotiaalla pitää olla 19-vuotias ystävä? Ja vieläpä sellainen, jota majoittaa omassa kodissaan? Danny ja Helmi eivät ole ihmettelyistä moksiskaan.

– Olen ollut naimisissa itseäni vanhemman naisen kanssa, ja olen tutustunut runsaasti myös itseäni nuorempiin ihmisiin. Jo ammattini edellyttää sitä. Mielestäni on etu ja rikkaus saada tuntea eri ikäisiä ihmisiä. Ikä ei ole mikään prioriteetti, Danny painottaa.

– En ole koskaan kysynyt keneltäkään, minkä ikäinen kukin on – oli kyseessä sitten mies tai nainen. Jos toinen on vastaanottava, miellyttävä ja sellainen, jonka kanssa harjoittaa rikasta ajatuksenvaihtoa, niin en ole pitänyt nuorempaa ikää esteenä.

Lue myös: Kotityöt jakamatta! Danny, 78, arjestaan Helmi Loukasmäen, 19, kanssa: Hän tuli elämääni sopivaan aikaan!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »