Uutiset
Katso kuva!

Chisun tuore selfie huolestuttaa - sairastavan laulajan olemus säikäytti Instagramissa: "Mikä sinua vaivaa, kun olet noin sairaan näköinen?"

03.01.2018 16:56

Laulaja Chisu yllätti faninsa lokakuun lopussa, kun hän muutti radikaalisti hiustyyliään leikkauttamalla vaaleat hiukset lyhyemmiksi ja muuttamalla hiusvärin kirkkaankeltaiseksi.

Tyylimuutoksen jälkeen Chisu on aktiivisesti raportoinut somessa valmistelevansa parhaillaan uuden musiikin julkaisua ja fanit ovat ilmaisseet intoaan kuulla laulajalta uutta materiaalia.

Keskiviikkona fanit kuitenkin huolestuivat suuresti, kun 36 vuotta täyttänyt Chisu julkaisi syntymäpäivänään selfien Instagramissa. Kuvan myötä hän ilmoitti olevansa tällä hetkellä kipeänä.

- Kissanpoika sairastaa.. Häntä hellikäämme... Vähän tylsä tapa viettää synttäreitä mut hey.. I’m just detoxing for my 36th year Baby. GONNA BE’N’FEEL GREAT SOON, Chisu kirjoitit kuvatekstiksi.

Kalpeana kuvassa poseeraavan Chisun olemus säikäytti erään fanin toden teolla.

- Onnea, mutta mikä sinua vaivaa, kun olet noin sairaan näköinen ja ollut jo pidempään? yksi fani kommentoi.

- Kultapieni. Parane pian ja onnea, juontaja Anni Hautala puolestaan kirjoitti vanhalle ystävälleen.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!