Chisu ja muut julkkishäät.

Chisu vitsaili hassulla sukunimellä, kiekkotähti kaahasi golf-autolla! Muistatko vuoden 2019 puhutuimmat julkkishäät?!

Uutiset | 31.12.2019 11:04

Laulaja Christel "Chisu" Sundberg, 37, ei huudellut häistään muusikko-tuottaja Jori Sjöroosin, 43, kanssa, vaan ilmoitti uutisen vasta jälkikäteen Instagramissa.

– Me mentiin tänään naimisiin ja tää on liian ihanaa, laulaja sanaili hääkuvan kera.

Lue myös: Kuvat! Chisu laahusti väsyneenä – Jori-rakas kuskasi laulajaa Mersulla!

Chisulla oli yllään lumoava mutta erikoinen hääpuku ja sulkakoristeinen huntu. Häiden jälkeen pari vitsaili vaihtaneensa sukunimensä muotoon Roosberg, joka on yhdistelmä molempien nimestä. Häät vietettiin pariskunnan kotikulmilla Porvoossa, Vanhan navetan juhlatilassa.

Lue myös: Chisu yllätettiin lentokentällä! Jori-rakas suuteli intohimoisesti laulajakaunotarta – kuvat!

Tragedia varjostaa perheonnea!

Iiro Seppänen

Etelä-Afrikassa asuvasta extreme-taikuri Iiro Seppäsestä, 44, tuli isä maaliskuussa, kun hänen kihlattunsa Julia sai heidän ensimmäisen yhteisen lapsensa. Tytär sai nimekseen Freya. Pariskunta täydensi onneaan avioitumalla kesäkuussa. He ovat onnensa ansainneet, sillä uusioperhe menetti kaksoset näiden biologisen isän murhatessa heidät kostoksi avioerosta vuonna 2017.

Lue myös: Mallikaunotar käsikynkässä! Hollywoodin seurapiirit ja Las Vegasin neonvalot tulivat tutuksi Iiro Seppäselle – ”Tekevälle sattuu kaikenlaista!”

Romanttinen hetki!

Ismo Alanko

Pitkän linjan muusikko, Joensuun yliopiston kunniatohtori Ismo Alanko, 59, paljasti Facebookissa lokakuun lopulla avioituneensa kuvataiteilija Johanna Sipilän, 43, kanssa.

– Romanttinen hetki syyskuussa. Avioiduimme Johanna Sipilän kanssa 4.9.2019, Ismo kirjoitti somessa.

Lue myös: Syyshäät! Ismo Alanko naimisiin kauniin Johanna-rakkaansa kanssa - tässä romanttinen hääkuva!

Kreikkalaiseen tapaan!

Sabina Särkkä

Missikaunotar Sabina Särkkä, 30, ja hänen miehensä, toimitusjohtaja Ossi Kivimäki, 28, avioituivat syyskuun puolivälissä. He ovat olleet yhdessä jo neljä vuotta. Pariskunta vietti perheensä ja ystäviensä kanssa ikimuistoista hääjuhlaa Kreikassa. Hääbileiden tunnelmasta vastasi muun muassa laulaja Kasmir.

Lue myös: "Olen sinun" - Katso Sabina Särkän huikea hääkuva Kreikasta!

Synttärit olivatkin häät!

Jussi Lampi

Näyttelijä Jussi Lampi, 58, ja liikunnanohjaaja Marjo Salomaa, 51, järjestivät yllätyshäät helmikuussa. Jussi kutsui pariskunnan ystävät synttäriensä varjolla helsinkiläisravintolaan. Vieraille selvisi vasta paikan päällä, että kyseessä ovatkin tuplajuhlat.

Lue myös: Kilot karisseet! Jussi Lammen Marjo-vaimo sai näyttelijän liikkumaan – yhteiskuva!

Slaavilaisveri yhdistää!

Alina Tomnikov

Näyttelijä Alina Tomnikov, 31, ja valokuvaaja-ohjaaja Lauri Laukkanen, 27, kihlautuivat maaliskuussa 2018 ja päätyivät Helsingin Johanneksen kirkon alttarille heinäkuun alussa. Puoliksi venäläisen nuoren parin ensi hetkiä saatiin seurata Alina idässä -matkasarjassa, jossa he kolusivat slaavimaita. Alinan kaunis hääpuku oli Mert Otsamon suunnittelema.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Alina Tomnikov nauttii avioelämästä: ”Suosittelen lämpimästi!”

Vauhdikkaasti lätkäavioon!

Sami Lepistö

Jokereiden Sami Lepistö ja hänen naisystävänsä Maria Liljelund avioituivat Mustion kirkossa Raaseporissa juhannuspäivänä. Kiekkosuuruuksia vilissyt hääseurue juhli parinsadan metrin päässä kartanon pihaan pystytetyssä valtavassa juhlateltassa. Vieraiden joukossa oli Suomi-kiekon kermaa, kuten Jari Kurri sekä Marko ”Mörkö” Anttila ja Sakari Manninen. Häävieraita viihdytti Pete Parkkonen, mutta lavalle intoutuivat myös Petri Kontiola ja Ossi Väänänen. Ossi juhli puolisonsa Jenni Dahlmanin kanssa.

Lue myös: Kiekkotähti Sami Lepistö vihittiin hulppeissa linnamaisemissa – kuvat: kaahasi Maria-rakkaansa kanssa golf-autolla hääjuhliin!

3 X honeymoon!

Sukari

Turun tuomiokirkossa heinäkuun lopulla vihityt ja Turun linnassa häitään juhlineet liikemies Toivo ”Topi” Sukari, 65, ja entinen fitnessmalli Nadja Eerola, 48, viettivät iloisen illan 200 vieraansa kanssa. Topi ehti elää kymmenen vuotta villiä poikamieselämää, ennen kuin tapasi Nadjansa. Aviopari on tehnyt erilliset häämatkat Espanjaan, Dubaihin ja Malediiveille.

Lue myös: Kuvat! Topi ja Nadja Sukari tekivät häämatkan paratiisisaarelle – ”Emme malttaneet nukkua!”

Sohvaperunat juhlivat myöhemmin!

Sohvaperunat

Sohvaperunat-sarjasta tutut Jarno ja Perttu ovat kaikessa hiljaisuudessa menneet naimisiin.

– Olemme avioituneet sinä aikana, kun ohjelma on pyörinyt televisiossa, Jarno kertoi toukokuussa Seiskalle. Hääjuhliaan pariskunta ei ole kuitenkaan vielä pitänyt. Jarno sanoo hääjuhlien ajan olevan viiden tai kymmenen vuoden sisällä.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!