fbqMallikaunotar käsikynkässä! Hollywoodin seurapiirit ja Las Vegasin neonvalot tulivat tutuksi Iiro Seppäselle – ”Tekevälle sattuu kaikenlaista!” | Seiska
Iiro Seppänen seikkaili monissa paikoissa.

Mallikaunotar käsikynkässä! Hollywoodin seurapiirit ja Las Vegasin neonvalot tulivat tutuksi Iiro Seppäselle – ”Tekevälle sattuu kaikenlaista!”

Uutiset | 15.09.2019 10:26

Lama-ajan Suomi muistaa, miten Iiro Seppänen, 44, ponkaisi parikymppisenä kuuluisuuteen televisiotaikurina ja maineikkaana esiintyjänä. Yössä hän teki temppuja myös kaunottarille.

Lue lisää: Taikuri Iiro Seppänen hurjista vuosistaan: Tunsin tarvetta näyttää, että hyvin pyyhkii!

Iiron suurimmat seikkailut eivät kuitenkaan liity naisiin. 2000-luvun vaihteessa hän keskittyi yhä enemmän extreme-lajeihin ja vaarallisiin base-hyppyihin. Kotimaan kamara vaihtui Amerikan mantereeseen, jossa aukenivat uudet ovet.

SEISKA 36/2005. Iiro on seikkaillut vuosien varrella useaan otteeseen Seiskankin sivuilla.
SEISKA 36/2005. Iiro on seikkaillut vuosien varrella useaan otteeseen Seiskankin sivuilla.

 

Lue myös: Helsingin yöelämässä villinnyt Iiro Seppänen jätti kosteat vuodet taakseen: Lopetin dokaamisen!

Komea hulivili viihtyi mainiosti niin Hollywoodin seurapiireissä kuin Las Vegasin neonvaloissa. Uuden vuosituhannen alkajaisiksi käsikynkkään eksyi kuvankaunis malli ja elokuvanäyttelijä Vera Jordanova – muun muassa.

– Tekevälle sattuu paljon kaikenlaista. Toki olen tutustunut kaikenlaisiin ihmisiin, mutten koe tarvetta revitellä niillä. Jostain jutuista olen kertonut kirjassani, mutta se ei ole mikään kiss and tell -elämäkerta, Iiro alleviivaa.

Mallikaunotar Vera Jordanova seurusteli Iiron kanssa.
Mallikaunotar Vera Jordanova seurusteli Iiron kanssa.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!