Iiro Seppänen seikkaili monissa paikoissa.

Mallikaunotar käsikynkässä! Hollywoodin seurapiirit ja Las Vegasin neonvalot tulivat tutuksi Iiro Seppäselle – ”Tekevälle sattuu kaikenlaista!”

15.09.2019 10:26

Lama-ajan Suomi muistaa, miten Iiro Seppänen, 44, ponkaisi parikymppisenä kuuluisuuteen televisiotaikurina ja maineikkaana esiintyjänä. Yössä hän teki temppuja myös kaunottarille.

Lue lisää: Taikuri Iiro Seppänen hurjista vuosistaan: Tunsin tarvetta näyttää, että hyvin pyyhkii!

Iiron suurimmat seikkailut eivät kuitenkaan liity naisiin. 2000-luvun vaihteessa hän keskittyi yhä enemmän extreme-lajeihin ja vaarallisiin base-hyppyihin. Kotimaan kamara vaihtui Amerikan mantereeseen, jossa aukenivat uudet ovet.

SEISKA 36/2005. Iiro on seikkaillut vuosien varrella useaan otteeseen Seiskankin sivuilla.
SEISKA 36/2005. Iiro on seikkaillut vuosien varrella useaan otteeseen Seiskankin sivuilla.

 

Lue myös: Helsingin yöelämässä villinnyt Iiro Seppänen jätti kosteat vuodet taakseen: Lopetin dokaamisen!

Komea hulivili viihtyi mainiosti niin Hollywoodin seurapiireissä kuin Las Vegasin neonvaloissa. Uuden vuosituhannen alkajaisiksi käsikynkkään eksyi kuvankaunis malli ja elokuvanäyttelijä Vera Jordanova – muun muassa.

– Tekevälle sattuu paljon kaikenlaista. Toki olen tutustunut kaikenlaisiin ihmisiin, mutten koe tarvetta revitellä niillä. Jostain jutuista olen kertonut kirjassani, mutta se ei ole mikään kiss and tell -elämäkerta, Iiro alleviivaa.

Mallikaunotar Vera Jordanova seurusteli Iiron kanssa.
Mallikaunotar Vera Jordanova seurusteli Iiron kanssa.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!