Cheyenne matkusti Dubaihin tapaamaan Taru Kalenovia.

Cheyenne Järvisen karu takaisku Dubaissa: Missikaunotar Taru Kalenov teki karut oharit ja blokkasi somessa – ”Hän ei ole ystävyyteni arvoinen!”

18.03.2018 10:02

Kohukaunotar Cheyenne Järvisen, 24, taannoinen Dubain-matka sai kurjan käänteen. Lentokentällä hänelle selvisi, ettei Dubaissa asuva ystävä ehtisikään nähdä häntä lainkaan.

Lue myös: Cheyenne Järvinen ei suostunut ilotytöksi Dubaissa - öljyšeikit yrittivät ostaa seuraa: "Minut haluttiin kyydittää sinne tänne!"

– Olin menossa tapaamaan silloista ystävääni Taru Kalenovia, mutta hän sivuutti minut totaalisesti. Oli kuulemma yhtäkkiä tullut kiireinen muutto, vaikka reissusta oli sovittu jo jouluna! Se meni vielä niin päin, että Taru oli pyytänyt minua sinne, Cheyenne puhisee.

– Olen aika helposti stressaava persoona, joten tilanne ei ollut hauska. Onneksi poikaystäväni kaveri saapui sinne seuraavana päivänä. Olisi ollut tosi inhottavaa olla siellä yksin.

Lue myös: Cheyenne Järvinen paljastaa: Suomalaismies teki härskin tarjouksen Dubaissa - 7000 euroa escort-seurasta!

Välit poikki

Cheyenne ei koskaan saanut selitystä oudolle oharille.

– Taru ja hänen puolisonsa ovat nyt ilmeisesti estäneet minut sosiaalisessa mediassa, joten en voi edes kysyä, mistä oikein oli kyse.

– Toisaalta minua ei enää kiinnostakaan olla hänen kanssaan missään tekemisissä. Hän ei ole ystävyyteni arvoinen, jos käyttäytyy noin.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!