Cheek kävi poliisien kanssa tarkistamassa asuntonsa.

Cheekin Emma-bileiden karmea päätös: poliisit tutkivat kodin!

08.02.2018 09:45

Suosikkiräppäri Cheek eli Jare Tiihonen, 36, jatkoi iltaa voitokkaan Emma-gaalan jälkeen virallisilla jatkoilla hotelli Presidentissä. Artisteille oli varattu vip-tila hotellin ravintolasta. Valomerkin aikaan räppäri huomasi, että hänen takkinsa oli kadonnut vip-tilasta. Takin taskussa oli Seiskan tietojen mukaan autonavaimien lisäksi myös kotiavaimet.

Lue myös: Ohhoh, Cheek aikoo muuttaa omaan rauhaan: Etsin omakotitaloa - tulevassa kodissa yksi tärkeä kriteeri!

– Jare kävi poliisien kanssa aamuyöllä tarkastamassa kotinsa, onko siellä kutsumattomia vieraita tai onko mitään varastettu. Kaikki oli kuitenkin kunnossa, Seiskalle kerrotaan.

Takki ei ollut ainoa Cheekiltä kadonnut omaisuus, sillä Emma-gaalan jatkojen aikaan räppärin ökyauto Mercedes-Benz AMG S63 4MATIC Coupe anastettiin hotellin edestä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä MTV.

Lue lisää: Paljonpuhuvat kuvat hetkestä, jolloin Cheek huomasi öky-Mersunsa olevan varastettu: kiivas välikohtaus hotellin aulassa - katso!

– Cheek pinkaisi kovaa vauhtia ulos ja palasi hetken päästä autonkuljettajansa kanssa. Hän oli hermona ja näppäili puhelintaan. Cheek ja kuski pyysivät ääntään korottaen järkkäreitä soittamaan poliisit paikalle, Seiskalle kerrotaan.

Silminnäkijät kertovat, että Cheek ilmoitti autovarkaudesta lopulta itse poliiseille.

Hyvässä kunnossa

Seiskan tietojen mukaan Cheekin Mersu löytyi hyvässä kunnossa hotelli Presidentin ja räppärin kodin väliltä.

Lue myös: Myötähäpeää! Yksi tietty asia Veljeni vartija -elokuvassa hävettää Cheekiä yli kaiken: En ole pystynyt mitenkään katsomaan!

Viimelauantainen Emma-gaala oli mitä luultavimmin Cheekin viimeinen, sillä räppäri lopettaa uransa elokuussa. Cheek on voittanut urallaan 13 Emma-pystiä, joista peräti kymmenen on tullut yleisöäänestyksellä, ja kolme raati on valinnut räppärille. Tänä vuonna hänet palkittiin Vuoden artistina sekä Enkelit-musiikkivideosta yleisön antamien äänien perusteella.

Lue lisää Emma-gaalasta ja sen dramaattisista jatkoista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!